Kurv 0

Fjernstyret helikopter

Elsker dit barn legetøj i bevægelse? Så bliver en fjernstyret helikopter et hit hos junior. På wupti.com har vi et stort udvalg af fjernstyrede helikoptere, der kan tage legen til nye højder. Vi tilbyder helikoptere fra mærker som Silverlit og Revell. Køb en fjernstyret helikopter nu, og oplev en spændende verden.

Hvilken fjernstyret helikopter skal du vælge? 

Hos wupti.com har vi et stort udvalg af fjernstyrede helikoptere til gode priser. Her finder du helikoptere og droner i flotte farver, mønstre og former. Få timevis af sjov og leg til at gå ude i haven med en fjernstyret helikopter. Du kan både vælge imellem fjernstyrede helikoptere og droner. Fælles for begge typer er, at du kan styre dem med en smart fjernbetjening - så føler du næsten, du er en pilot, der flyver dit eget fly. 

Hvis du elsker et flot lysshow, så har vi også fjernstyrede helikoptere, som skinner i mørket og giver smukke lyseffekter med LED-lys og god kraftfuld motor. Så kan din helikopter nemt bevæge sig fremad i både lys og mørke. Hvis det er noget, du ønsker, så anbefaler vi, at du tager et kig på mærket Revell. 

Tag billeder og videoer med din fjernstyrede drone

Hos wupti.com har vi både et udvalg af fjernstyret helikoptere og droner. Her finder du blandt andet manøvredygtige droner med mulighed for at foretage en fuld 360 graders rulning. Vi har ligeledes droner med hovedløs flyvetilstand, som betyder, at du kan styre flyvningen fra dit synspunkt - uanset hvordan dronen vender, smart ikke? Derudover er dronerne udstyret med et aftageligt HD-kamera, der både kan skyde billeder og videoer, når du er oppe i luften. Billederne kan du gemme på det SD-kort, der medfølger. 

Byg din egen fjernstyret helikopter

Få en fjernstyret helikopter, du ikke alene skal flyve men også selv bygge. Således får du mulighed for ikke at være både pilot og flymekaniker - vildt ikke? Når du køber fjernstyrede byg-selv-modeller, så medfølger der en guide, der guider dig gennem byggeprocessen trin for trin. 

Find sjovt fjernstyret legetøj på wupti.com

Kan du eller dit barn ikke få nok af fjernstyret legetøj? På wupti.com har vi et stort udvalg af forskelligt fjernstyret legetøj. Vi tilbyder både fjernstyrede biler, både og lastbiler. Gå gerne på opdagelse i vores store udvalg på wupti.com, og find dine favoritter.