Kurv 0

Byggeklodser

Elsker dit barn byggeklodser? På wupti.com har vi et stort udvalg af sjove byggeklodser, som dit barn kan bruge timevis på at bygge og hygge sig med. Vi tilbyder både spændende byggeklodser i træ og plastik til børn i alle aldre. Vores byggelegetøj fås i mange flotte farver og mønstre.

Hvilke byggeklodser skal du vælge? 

På wupti.com har vi et fint udvalg af sjove byggeklodser til børn i alle aldre. Vi har blandt andet disse byggeklodser: 

  • Farverige byggeklodser med tal og mønstre til de mindste familiemedlemmer. 

  • Byggeklodser med kendte disneyfigurer

  • Byggelegetøj med flere små klodser til de ældre børn, der kan lide at bygge kreative motiver. 

  • Byggesæt i træ

Som forælder kan du også sagtens få god kvalitetstid med dit barn, mens I bygger flotte tårne eller lærer om forskellige mønstre. Byggeklodser sætter således rammerne for at skabe gode minder og hyggelige stunder med dit barn.  

 

Leg med byggeklodser med din baby 

Det er aldrig for tidligt at introducere dit barn for glæden ved byggeklodser. På wupti,com har vi et fint udvalg af byggeklodser til de mindste medlemmer i familien. Vi har blandt andet fine aktivitetsklodser, der er med til at udvikle dit barns evne til at løse problemer.  

Byggeklodserne er både designet i flotte farver og mønstre, som fanger dit barns opmærksomhed. 

Vi har også flotte byggeklodser fremstillet i lækkert bæredygtigt bøgetræ med følgende motiver:

  • Dyr

  • Ansigtsudtryk

  • Tal

  • Bogstaver

Malingen er 100 procent miljøvenligt og ikke giftig. Ligeledes indbyder byggeklodser til leg, motorisk udvikling og læring for barnet og har en størrelse, der er sikker for små børn at lege med. Bøg bliver blødt, og giver derfor ikke splinter. 

 

Få byggeklodser til større børn

Synes dine store børn også, det er sjovt at bygge med byggeklodser? På wupti.com har vi nemlig farverige byggeklodser fra det populære mærke Pix Brix. 

Disse byggeklodser består 500 små byggeklodser, der er designet med et smart system, så du kan lave alverdens sjove motiver både fladt og i højden. 
Kan dit barn også godt lide at bygge med magneter? Så tilbyder vi også sjovt og spændende magnetlegetøj.