Kurv 0

Byggesæt

Det er rigtig sjovt at bygge og bruge fantasien for både drenge og piger i alle aldre. Med et byggesæt kan børn opbygge deres eget univers sammen med deres venner og blive underholdt og lege i flere timer. Her på wupti.com finder du byggsæt til alle aldre og til både drenge og piger.

Vælg mellem et hav af byggesæt

Er du og dit barn også vilde med at bygge? På wupti.com kan du vælge mellem et hav af forskellige sjove og udfordrende byggesæt fra blandt andet LEGO og Playmobil. 

Vi har byggesæt til børn og barnlige sjæle i alle aldre - du bliver nemlig aldrig for gammel til at lege med byggesæt. 

Vi tilbyder byggesæt med forskellige mønstre, temaer og antal klodser. Du kan blandt andet finde byggesæt med populære motiver såsom: 

  • Biler

  • Disney

  • Dyr

  • Brandbiler

  • Flyvemaskiner

  • Bondegård

  • Harry Potter

 

Få fede byggesæt fra LEGO

Med et sjovt byggesæt, kan du og dit barn få timer til at gå med sjov og hygge. Vi har også byggesæt fra flere populære LEGO-serier såsom: 

Byggesæt fra LEGO har flere fine motiver, som giver dit barn mulighed for at udfolde sin kreativitet i byggefasen. 

Herefter kan dit barn leve sig ind i sin leg og skabe sit eget univers med byggesættet - hvad enten det er et bondegårdsmotiv, biler eller flyvemaskiner. 

Der er også LEGO Duplo til de mindste med større klodser, som giver dem mulighed for at udvikle deres motoriske evner. 

 

Hav hyggestunder med byggesæt fra Playmobil

Byggesæt fra Playmobil byder på sjove motiver med blandt andet pirater og prinsesser, så er der lidt for enhver smag. Byggesættene lægger op til en masse spændende lege med forskelligt tilbehør, der medfølger i de forskellige sæt.

Her kan dit barn blandt andet leve sig ind i rollen som dinosaurforsker eller ridelærer på en rideskole, som skal undervise ægte prinsesser. Mulighederne er mange. 

 

Find byggelegetøj på wupti.com

Kan dit barn ikke få nok af at bygge, eller har du mindre børn? Så har vi også smarte byggeklodser i flere flotte farver med en masse sjove motiver.