Kurv 0

Airhockey

Det bliver aldrig kedeligt på regnfulde sommerdage eller mørke vinterdage – et airhockey-bord sørger for social aktivitet for hele familien. Lad de mindste udfordre de store, og se, hvem der egentlig er den bedste spiller – lige chancer for alle. Nyd samværet offline. Tjek det store, aktuelle udvalg herunder.

Seje airhockey-borde

Derfor er et airhockey-bord sjovt

  • Det er for hele familien
  • Alle har lige chancer
  • Kan spilles uanset vejr

Den sociale aktivitet, der foregår omkring et airhockey-bord, er underholdende for både store og små – og alle har samme chancer for at vinde spillet. 

Det enkle, men aldrig kedelige spil, handler blot om at slå til søren med en håndskyder, så der scores mest mulige mål – noget alle kan finde ud af, og som kan spilles uanset, hvordan det danske vejr arter sig. 

Nyd samværet offline, og lav turneringer på gråvejrsdage i ferier og weekender.

Hvad er et airhockey-bord?

Spillebordet med det lidt kryptiske navn, airhockey-bord, er et sjovt spil for hele familien. Enkle spilleregler og lige chancer for alle gør spillebordet populært for både familier, venner og søskende. Udfordr din familie med et spil efter aftensmaden, eller sæt bror og søster til at afgøre uenigheden med et aktivt spil airhockey. 

Både i hjemmet, sommerhuset og på børneværelset er et airhockey-bord en aktiv og social beskæftigelse, der kræver både fysisk og mental styrke – du skal være hurtig til at slå fra dig, når pucken kommer glidende hen over bordpladen, ligesom du hele tiden skal være et skridt foran i tankerne, når modspilleren slår din puck retur. Spil i par med en spiller for hver ende af bordet, eller i grupper mod hinanden, hvor alle i gruppen slår på skift. Du behøver ikke at kunne slå hårdt for at deltage i spillet på et airhockey-bord, så selv de mindste kan være med. 

Spil airhockey hele året

I det store udvalg af airhockey-borde hos wupti.com finder du både den store model til gruppespil, mellemstørrelsen til par og ministørrelsen til at have med på ferien eller med ud i haven. Du finder altid spilleborde, der er bedst til prisen hos wupti.com.