Kurv 0

Poolbord

Hvis du er på udkig efter et nyt kvalitetspræget poolbord, er du havnet det helt rette sted. Her på siden finder du et bredt sortiment af poolborde med forskellige specfikationer til vores altid skarpe priser. Tag et kig og bestil dit nye poolbord i dag!

Find dit nye poolbord her

Tre gode grunde til at købe et godt poolbord:

  • Du vil opleve mange timers underholdning
  • Nyd kvalitetstid i højt humør med dine nærmeste
  • Hav glæde af bordet langt ud i fremtiden

De fleste af os har stiftet bekendtskab med det sjove spil, der også i dag er yderst populært og udbredt. Et godt spil pool er både udfordrende, hyggeligt og utroligt underholdende – især hvis det spilles sammes med et par gode venner eller bekendte.

Ønsker man at spille pool, er det dog for de fleste kun muligt at lege poolborde på timebasis ved diverse spillesteder, hvilket hurtigt kan blive en større udgift. Netop derfor er det ideelt at købe sit eget poolbord.

Med dit helt eget poolbord kan du nyde mange timer af ren og skær fornøjelse i selskab med dine bedste venner eller din familie. På den måde kan du nyde kvalitetstid med dine tætteste samtidig med, at I udfordrer hinanden og kæmper om sejren. Vælger du at erhverve dig et poolbord, er det endvidere en investering, som du vil få glæde af i mange år takket være deres lange levetid.

Hvilket poolbord skal jeg vælge?

Uanset om du er nybegynder, garvet eller professionel, har vi uden tvivl et poolbord for dig. Vi tilbyder mange forskellige modeller, så der er noget for enhver. Du skal blot gøre op med dig selv, hvilke ønsker og krav du har til dit kommende poolbord. Læs eventuelt vores korte oversigt over specifikationer, du med fordel kan tage stilling til inden købet:

  • Mål: Først og fremmest er det en god idé at fastlægge præcis, hvor meget plads dit poolbord må optage. Her kan du overveje, hvad den ideelle bredde, længde og højde vil være for dig.
  • Vægt: Der kan være stor forskel på vægten fra poolbord til poolbord. Inden du køber et, bør du have gjort dig nogle tanker omkring gulvet og dit hjem generelt for at finde frem til den helt rette vægt.
  • Foldbar: Du kan ligeledes overveje, hvorvidt du ønsker, at dit poolbord skal kunne foldes sammen og sættes væk, eller om det skal være en synlig del af indretningen.

Vi tilbyder også mange andre sjove spilleborde her på siden.

 

Køb dit nye pool bord på wupti.com

Vælg mellem et stort udvalg af kvalitetsprægede poolborde til skarpe priser hos wupti.com. Udforsk vores sortiment og køb dit nye poolbord allerede i dag!