Kurv 0

Bord-bænkesæt til børn

Hvis du har børn, der elsker at tilbringe tid i haven, bør du overveje at få et bordbænkesæt til dem. På wupti.com tilbyder vi et fint udvalg af bordbænkesæt til børn i lækkert træ eller plast med fine farver efter behov. Således kan dine børn bruge flere timer i haven.

Hvilket bordbænkesæt til børn skal du vælge? 

Er der noget bedre end at tilbringe en dejlig sommer i haven, hvor der både er plads til leg og hygge med dit barn? Med et bordbænkesæt til børn kan dine børn både sidde og lege med deres legetøj og få et dejligt måltid mad i haven.

På wupti.com har vi et fint udvalg af hyggelige bordbænkesæt til børn. Vi har blandt andet bordbænkesæt med plads til fire børn, således der både er plads til søskende, eller hvis dine børn får gæster på besøg. 

Vi har bordbænkesæt i følgende materiale: 

  • Træ

  • Plast

  • Nonwood

 

Få smart bordbænkesæt til børn i lækkert træ

På wupti.com kan du få smarte bordebænkesæt til børn til skarpe priser. Vi tilbyder bordebænkesæt fremstillet i flot trykimprægneret fyrretræ i god kvalitet. Dette bordebænkesæt vil dine børn få stor glæde af, og de kan allerede benytte det fra en tidlig alder. Vi har også bordebænkesæt til børn i lærketræ, hvor der godt med plads til timevis af hygge, et sjovt spil eller til at tegne en flot tegning i den friske sommerluft. 

 

Køb et bordbænkesæt til børn i smart nonwood

Kunne du godt tænke dig at skabe en hyggekrog for dit barn med et flot bordebænkesæt? Vi tilbyder nemlig bordebænkesæt i et robust nonwood materiale, der kræver næsten ingen vedligeholdelse.

Det smarte nonwoodmatierale, giver både bordebænkesættene et flot udtryk, mens de tåler al slags vejr og er nem at rengøre. Alt, du skal, er at gøre bordet rent med vand og sæbe.

 

Køb sandkasse til børn på wupti.com

Synes du et bordbænkesæt til børn sætter rammen for god hygge i haven? Så skulle du overveje at købe en fed sandkasse til dit barn, som du både kan have på terrassen eller i haven. På wupti.com har vi et stort udvalg af sandkasser i forskellige gode materialer.