Kurv 0

Løbecykler

Hvis dit barn endnu er for lille til en almindelig cykel, kan du købe en løbecykel til ham eller hende. Selv de mindste på fx 1 eller 2 år kan have det sjovt med en løbecykel, der også træner alt fra balanceevne til bevægelseskoordinationen. Find en model i udvalget af løbecykler her på siden.

Værd at vide om løbecykler

Hvorfor købe en løbecykel?

  • Forbedrer dit barns balanceevne, reaktionsevne og bevægelseskoordination
  • Giv dit barn glæden ved at komme frem på egen hånd
  • God opstart inden en cykel

Glæden ved fart og spænding, og det, at komme hurtigt fremad på egen hånd, er noget, der starter i en tidlig alder. Hvis barnet endnu ikke er gammelt nok til selv at cykle endnu, kan du med fordel overveje at købe en løbecykel til ham eller hende.

Udover at barnet får frisk luft i kinderne, fart over feltet og kommer ud og rører sig, mens det har det sjovt, er flere fysiologiske fordele ved at bruge løbecyklen. Et af dem er, at barnet får trænet både sin balanceevne, bevægelseskoordination og reaktionsevnen. En løbecykel er samtidig en god måde at forberede barnet på at blive en cyklist, når han eller hende er gammel nok til at lære at cykle.

Vælg den rigtige løbecykel

Løbecykler fås i flere forskellige størrelser, og er i udgangspunktet henvendt til mindre børn, der er imellem fra et og op til ca. fem år. Herefter vil de fleste børn typisk begynde at cykle. Når du skal vælge en løbecykel til dit barn, er det en god idé, at du lader barnets alder afgøre, hvilken løbecykel det skal være.

På samme vis er der forskel på antallet af antallet af hjul. Hvis din søn eller datter endnu ikke er fyldt tre, er det en god ide at vælge en variant med tre hjul. Nogle af varianterne, der har tre hjul, har end videre den smarte funktion, at de er justerbare i størrelsen. Dette ved, at de kan laves om til to-hjulede – og kan derfor også bruges af børnene, når de bliver større.

Herudover handler det naturligvis også om, at den cykel du vælger, passer til netop dit barn hvad farve og design angår. Der er heldigvis mange farver at vælge imellem, ligesom du i udvalget også finder modeller med figurer fra populære Disney-film.

 

Køb en løbecykel på wupti.com i dag

Vælg den løbecykel, der passer bedst til din søn eller datter, og køb den på wupti.com i dag. Når børnene er blevet ældre, og det derfor er en almindelig cykel, der skal til, kan du naturligvis også bestille den hos os. Find den i vores store udvalg af børnecykler, hvor vi har varianter til både piger og drenge.