Kurv 0

Løbehjul med store hjul

Lad dit barn udfolde sig fysisk på sikre præmisser med et løbehjul med store hjul. Et løbehjul med 3 hjul giver dit barn en høj stabilitet selv ved stilstand og gør det nemt at træne balanceevnen og motorikken. Vælg mellem mange modeller til skarpe priser hos wupti.com.

Find løbehjul med store hjul her

Fordele ved at løbehjul med store hjul:

  • De giver barnet en større stabilitet ved brug
  • Det kan bruges af barnet i flere år, da det egner sig til alle
  • De styrker og udfordrer motorikken

Er dit barn nået en alder, hvor det begynder at interessere sig for fart og bevægelse, kan du med fordel investere i en 3 hjulet løbehjul. Specielt i de tidlige år kan børns balance og fysiske egenskaber have svært ved at følge med barnets mange idéer, hvilket til tider kan give nogle udfordringer.

Med et løbehjul med 3 hjul får barnet en øget stabilitet, hvilket lader barnet udforske og prøve kræfter med det sjove legetøj på mere sikker vis. I takt med at barnet bliver ældre, vil løbehjulet fortsat stadig være ideelt, idet den øgede stabilitet gør det nemt for barnet at forsøge sig med de første par tricks. På den måde får barnet gennem hele sin opvækst mulighed for at udvikle og styrke sin motorik i det rette tempo.

Hvilket 3 hjulet løbehjul skal vi vælge?

Lige såvel som børn er forskellige, skal der naturligvis også være forskellige 3 hjulede løbehjul at vælge mellem, så der findes noget for enhver. Det er dog ikke altid helt ligetil at navigere i det store udvalg. Derfor har vi udarbejdet en kort guide til, hvordan du bedst muligt vælger det helt rigtige 3 hjulede løbehjul:

  • Aldersgruppe: Inden du køber et 3 hjulet løbehjul bør du sætte dig ind i den anslåede aldersgruppe. Selvom løbehjul med 3 hjul generelt egner sig godt til langt de fleste aldersgrupper, er der nogle modeller, der er lavet specifikt til børn fra 2 år og op eksempelvis. Er dit barn lidt ældre, findes der ligeledes mere udfordrende modeller.
  • Hjulstørrelse: Du gør også klogt i at overveje størrelsen på hjulene. Desto større de er, desto mere stabilitet vil de give dit barn.
  • Design: Tag også stilling til hvilket design løbehjulet skal have. Skal det være et ganske almindeligt 3 hjulet løbehjul, eller skal eksempelvis have en indbygget siddeplads eller et todelt fodpanel? 

Glem ikke at tilkøbe en god cykelhjelm til dit barn.

 

Køb et løbehjul med store hjul på wupti.com

Lad dit barn nyde mange sjove og udfordrende timer med et nyt 3 hjulet løbehjul fra wupti.com. Udforsk vores store udvalg og find det rette match for Jer!