Kurv 0

Segboards

Hoverboards, segboards eller airboards kært barn har mange navne. Hoverboards er blevet et kæmpe hit bland børn og teenagere og er en sjov gadget, som børnene kan have timevis af sjov med. Her på siden finder du vores udvalg af hoverboard og tilbehør i form af hoverkarts til hoverboards.

Segboards - Sjov og cool underholdning

Hvorfor vælge et hoverboard på wupti.com 

  • God måde at træne balancen på
  • Sjov og underholdende
  • Nemt at tage med hjem til vennerne

Har du et barn eller en teenager i familien er et segboard, muligvis et af de helt store ønsker. Det er måske ikke altid nemt at få de unge mennesker til at dyrke motion, men med et segboard får de motion mens de har det sjovt. 

Hoverboard den selvbalancenrede scooter

Det kræver lidt balance for at kunne stå på et hoverboard, de kaldes derfor ofte for selvbalancerende scootere. Da du nemt og hurtigt kan komme fra et sted til et andet, når du har lært teknikken. Der er underholdning til flere timers sjov, da de fleste hoverboards har en rækekvide på 20-30 km på en opladning. 

Brug hoverboardet på privatgrund eller skaterparker

Hoverboards opfylder ikke gældende regler for køretøjer. Det er derfor ikke lovligt at bruge dem som transportmiddel på offentlige veje, hvor færdselsloven er gældende. Det vil sige for eksempel fortove, vejbaner eller cykelstier. Dine børn bør derfor kun bruge deres hoverboards på privatgrund eller specialindrettede områder som skaterparker. 

Her på wupti.com finder du et stort udvalg af hoverboards i forskellige farver, størrelser og tilbehør der kan forvandle dit segboard til en cool hoverkart. En hoverkart er 3 hjulet og ligner mest af alt en gokart. Det giver børnene mulighed for at få endnu mere sjov ud af hoverboardet. For at have sikkerheden i top, når dine børn bruger deres hoverboard bør de med fordel bruge hjelme og beskyttelsesudstyr, som du også kan finde her på wupti.com. 

Køb et segboard, hoverboard, airborad eller hoverkart online på wupti.com

Find det segboard der passer til dit eller dit barns behov og gør dig klar til flere timers underholdning i det fri. Du kan med få klik bestille dit nye hoverboard hjem til en god pris fra vores udvalg.