Kurv 0

Løbehjul til tricks

Hvis du gerne vil lave tricks og fede stunts på et løbehjul, er det et løbehjul beregnet til formålet – et trick-løbehjul – der skal til. Se vores udvalg af de solide og stærke trick-løbehjul her på siden og køb dit eget i dag. Så kan ramperne bare komme an!

Smarte trick-løbehjul til stunts

Hvorfor købe et trick-løbehjul?

  • Kan holde til store belastninger
  • Mere solidt end et almindeligt løbehjul med stærke hjul og kraftig bund
  • Lav fede tricks på fx ramper og grinds

Er du vild med at stå på løbehjul? Hvis du endnu blot bruger det til at komme fra A til B, kan du overveje, om ikke du skal opgradere det løbehjul, du har, til et, der også kan laves tricks på. Når du vil lave tricks på dit løbehjul, er det nemlig ikke ligegyldigt, hvilken type af løbehjul du har.

Der, hvor et trick-løbehjul adskiller sig fra de almindelige løbehjul, er især ved hjulene. De hjul, som du finder på et trick-løbehjul, er nemlig noget mere solide end dem, der sidder på et almindeligt løbehjul. At hjulene er kraftigere, skyldes, at almindelige hjul ikke kan holde til det pres og de belastninger, det giver, når man hopper, grinder og laver andre tricks herpå. 

Store belastninger er også grunden til, at ikke bare hjulene, men resten af trick-løbehjulet er stærkere i konstruktionen end et almindelige løbehjul. Find dit nye trick-løbehjul i den bedste kvalitet her på wupti.com, så kan du inden længe komme ud og lave tricks – fx i skate-parker og på ramper. 

Hvilket trick-løbehjul skal jeg vælge?

For at du skal få så meget ud af dit nye løbehjul, er det vigtigt, at du vælger det helt rigtige. Det er i allerhøjeste grad et spørgsmål om, at du finder det, der passer bedst til dig og din størrelse. Nogle af de trick-løbehjul, som vi forhandler her på wupti.com, er justerbare i størrelsen. Det kan være en god mulighed for dig, der ikke er helt sikker på, hvilken størrelse du skal vælge.

 

Køb et løbehjul på wupti.com

Dit nye trickløbehjul er ikke længere end et par klik væk – du kan nemlig bestille det online her på siden i dag. Vi har et bredt udvalg af forskellige trick-løbehjul i forskellige designs og i flere prisklasser, så der findes også et, der passer til dig, dine behov og din pengepung. Hvis det i stedet er et almindelige løbehjul, der kan bruges til leg eller til transport, kan du naturligvis også finde det her på wupti.com. Se vores brede udvalg af løbehjul og alt hertil, hvori du bl.a. også finder løbehjul med store hjul, el løbehjul og ikke mindst masser af tilbehør til løbehjul.