Kurv 0

Gynger

Er børnene vilde med et sus i maven og luft under vingerne, så er en god gynge til haven et perfekt valg. Børnenes motorik og sanser aktiveres, når de gynger og bringer med sikkerhed et smil frem. Med gynger i mange forskellige udformninger her på wupti.com kan du nemt finde en favorit, som passer til børnenes behov. 

Sjov underholdning til haven

Hvorfor vælge gynger til haven?

  • Frisk luft og fysisk aktivitet gavner alle børn
  • Gynger er en god fælles aktivitet for familien
  • Søskende og venner samles om gyngerne

Fysisk aktivitet og frisk luft hver dag er godt for børn i alle aldre. Gynger kan samle hele familien om en sjov fælles aktivitet, og både søskende og venner samles naturligt om en gynge i haven, når solen skinner og sommeren banker på døren. Vælg den rigtige gynge til din familie.

Hvilken gynge passer til din familie?

Uanset hvilket gyngestativ du har valgt til din have, så er der et udvalg af forskellige typer gynger, der alle har forskellige fordele. Den eller de rigtige gynger til haven hjemme hos jer handler om, hvad børnenes alder og præferencer er – skal gyngerne være til at sidde eller stå på? Og skal flere kunne sidde på gyngen samtidig?

  • Babygynger egner sig kun til de helt små. Når du vælger en babygynge, skal du udelukkende gå efter de sikkerhedsgodkendte modeller og vælge en model, hvor babyen kan spændes forsvarligt fast. Styrk din babys naturlige udvikling med en sjov og stimulerende babygynge.
  • Dækgynger er sjove for de lidt større børn. Den runde og bløde form giver god komfort og kan bruges både til at stikke benene ned i og som ryglæn. Vælg en dækgynge i den størrelse, der passer til dit barn, og overvej, om flere børn skal have plads på gyngen. 
  • Tallerkengynger kræver motorik og balance og kan bruges til at gynge i både roterende og lige bevægelser. Med muligheden for at stå op på denne type gynge er det vigtigt, at en tallerkengynge kun anvendes af børn over 3 år med en god balance. 

Se det store udvalg af gynger herover, og find den helt rigtige gynge til sommeren.