Kurv 0

Gyngestativer

Er børnene vilde med at gynge, så glæd børnene med et gyngestativ til haven. Det vil give timevis af glæde og underholdning for de mindste i familien. Her på siden finder du et stort udvalg af gyngestativer i forskellige materialer, størrelser og gyngestativer med rutchebane. Få legepladsen til at flytte hjem i din egen have. 

Få din egen legeplads i haven

Et gyngestativ er universelt fordi

  • Alle børn – og voksne – elsker at få en gyngetur
  • Det kan bruges alene eller sammen med andre
  • Det kan gå i arv fra generation til generation

Børn skal ikke være ret gamle, før de kan finde ud af at gynge og synes, at det er sjovt. Det skønne sus i maven, når kroppen flyver næsten vægtløs gennem luften, går aldrig af mode, og et gyngestativet bliver – måske sammen med en sandkasse – naturligt havens samlingspunkt.

Gyngestativer i god kvalitet kan holde i flere generationer og er stadig sjove for næste generation.

Hvad skal du kigge efter på et gyngestativ?

Hvad skal du holde øje med, når du skal vælge et godt gyngestativ til haven? Er du i tvivl, så se med i vores lille guide herunder.

  • Legemuligheder – det klassiske gyngestativ har 1 eller 2 gynger. Det er et godt valg til den mindre have, hvor legeområdet er begrænset. Til den lidt større have har du mulighed for at vælge et stativ med andre legefunktioner i, som rutsjebane, klatrerreb eller ekstra dobbeltgynge.  
  • Materialer – der findes stativer i både træ og metal, og der er fordele ved begge materialer. Træstativer er mindre hårde og aldrig glatte af regn eller frost. De ruster ikke og kan tilpasses den højde eller længde, man har brug for. Gyngestativer i metal er holdbare i længere tid og påvirkes ikke af luftfugtighed eller frost. De tynde stænger optager mindre plads og er lettere at flytte til en ny plads. 
  • Godkendt – køb udelukkende gyngestativer, der er godkendte i forhold til både sikkerhed og materialevalg. Det sikrer dig lang holdbarhed og mindsket risiko for skader i forbindelse med leg. 

Vælg et gyngestativ i dag, der holder til dine børn og måske deres børn her på wupti.com.