Kurv 0

Rutsjebaner

Er børnene vilde med vind i håret? Så er en rutsjebane til haven uundværdig. Med den kildende fornemmelse i maven, når de suser afsted ned ad rutsjebanen, er der garanteret timevis af underholdning. Med modeller her på wupti.com i forskellige farver og med muligheden for at forvandle den til en vandrutsjebane kan du med sikkerhed finde din favorit. 

Lad børnene suse afsted i haven

Hvorfor købe en rutsjebane online på wupti.com

  • Flere timers leg og sjov for børnene
  • Modeller til forskellige aldersgrupper

Skal børnene forkæles med et legeområde i baghaven, så er en rutsjebane en sikker vinder. Med en sjov rutsjebane får børnene sus i maven og smilene kommer frem. Det er også en god måde at udvikle børnenes motorik og balance og gøre dem mere trygge ved det ukendte.

Her på wupti.com finder du et stort udvalg af rutsjebaner, herunder store og små rusjebaner til børn i alle aldre. Nogle af modellerne kan bruges både udendørs og indendørs, så børnene kan få glæde af den hele året rundt. Rutsjebanerne, du finder her på siden, er fremstillet i solidt plastik, som sikrer en god holdbarhed og kvalitet.

Hvilken rutsjebane skal du vælge?

Det er et af de første spørgsmål, du skal stille dig selv, når du skal vælge en rutsjebane. Skal det være en model, som skal kobles på gyngestativet eller legetårnet, eller skal det være en model som kan stå selv?

Rutsjebane til haven og legepladsen

En monterbar rutsjebane er nem at sætte på legetårnet eller gyngestativet, så børnene kan få deres egen legeplads i haven. Denne type af rutsjebane forudsætter, at der i haven allerede er et legetårn eller lignende, som rutsjebanen kan monteres på.  

Vandrutsjebane en sikker vinder om sommeren 

Med en rutsjebane i baghaven har børnene et sjovt og underholdende redskab til at lege i timevis. På de varme dage kan en stor del af rutsjebanerne med få ændringer forvandles til en vandrutsjebane. Ved at tilslutte en vandslange er der sjov vandleg for børnene. 

Selvstående rutsjebane udendørs og indendørs

Med de selvstående rutsjebaner, som ikke er monteret, kan du nemt flytte dem rundt. Det vil sige, at den om vinteren kan bruges indendørs på børneværelset, og i forår og sommerperioden kan den stå i haven. De selvstående modeller har en mindre rutsjebane og henvender sig derfor mere til de mindre børn.   

Er du blevet vild med en af de mange rutsjebaner, der skal monteres på et legetårn eller et gyngestativ, men har du endnu ikke et af disse i baghaven, så er du kommet til det rigtige sted. Her på wupti.com kan du finde et stort udvalg af gyngestativer og legetårne, hvor du nemt kan montere den fine nye rutsjebane.   

 

Køb din nye rutsjebane online på wupti.com

Find din favorit af rutsjebaner her på siden til børnene, så er du kun få klik fra at få den leveret hjem til dig. Køb rusjebanen til en god pris og se frem til flere timers sjov leg i haven med børnene.