Kurv 0

Hoppeborge

Med en hoppeborg er børnene garanteret timevis af underholdning og sjov i haven. Det er en god måde, at børnene kan styrke deres motorik på og få brændt en masse krudt af. Her på siden finder du et udvalg af hoppeborge i forskellige størrelser og former, så du kan finde en model der passer til børnene og haven.

Oppustelige hoppeborge til børn

Hvorfor købe en hoppeborg på wupti.com?

  • Timevis af udendørs leg og sjov
  • Hurtig opsætning og nedtagning
  • Hoppeborge fra kvalitetsbrands

Har du et større fladt areal i haven, så kan du med fordel investere i en hoppeborg til børnene. Med en udendørs hoppeborg er der sikret underholdning til de mindste i timevis. Der medfølger en elektrisk pumpe, så det er hurtigt og nemt at opsætte og nedtage den oppustelige hoppeborg, så børnene kan lege og hoppe, når de har lyst.      

På wupti.com finder du et stort udvalg af hoppeborge. Der findes både modeller med rutsjebane, klatrevæg, badebassin eller udformet som et legeland. Udvalget består af anerkende mærker som Happy Hop, som er garanter for gode kvalitets hoppeborge. Er børnene større, og er det mere interessant med en trampolin, så tag et kig i vores store udvalg af trampoliner.     

Sjov leg der styrker motorikken 

Det er et stort hit for børn at tonse rundt i en hoppeborg i flere timer sammen med vennerne. Det får smilende frem og der bliver brugt en masse energi. Det er på samme tid med til at styrke og udfordre børnens balanceevne og motorik, hvilket er godt for barnets indlæringsevne. Der er mange gode grunde til, at forkæle børnene med en hoppeborg. 

Hoppeborg - sjov sammen med vennerne

Med en hoppeborg er der altid sjov og underholdning for børnene, når de har vennerne på besøg. Størrelsen på hoppeborgen er afgørende for, hvor mange børn der kan hoppe på én gang. De fleste hoppeborge har monteret net og sider, så sikkerheden er i top, så børnene ikke falder ned og slår sig.

 

Køb en hoppeborg online hos wupti.com

Gør haven til børnenes legeplads med en hoppeborg fra sortimentet her på siden. Dine børn vil elske at tilbringe dagene på en hoppeborg i den friske luft. Det behøver ikke, at være dyrt at købe en hoppeborg. Vi har skarpe priser i på vores hoppeborge her på wupti.com.