Kurv 0

Kælke

Sørg for at du eller dine børn bliver de hurtigste på kælkebakken og køb kælke til hele familien her på wupti.com. Vi har et bredt udvalg med forskellige kælketyper at vælge imellem, og du kan se samtlige af dem herunder på siden. Bestil en kælk online i dag! 

Værd at vide om kælke

Hvorfor skal jeg købe en kælk?

  • Bliv klar til skiferien eller til når sneen falder herhjemme
  • Sjov for både store og små
  • Flere forskellige kælketyper at vælge imellem

Når sneen falder og den ligger i et tykt lag i landskabet, skal du og dine børn selvfølgelig ud og kælke på de omkringliggende bakker og høje, der er gode kælkebakker. Det kan også være, at I snart skal på skiferie, hvor også kælkning er en mulighed. Uanset hvilken af de to ting, der gælder jer, skal der naturligvis en kælk til, og den finder du her på wupti.com. Det at kælke er sjovt for børn, men også for voksne og barnlige sjæle – og så får I også masser af frisk luft, når I er ude at kælke.

Hvilken kælk skal jeg vælge?

Her på wupti.com har vi et bredt udvalg af kælke i forskellige udformninger og designs. Overordnet set skelnes der imellem tre typer, når det kommer til kælke. Det gælder de klassiske trækælke, slideboards og bobslæder. Herunder kan du læse om typerne, så det forhåbentligt bliver nemmere at vælge, hvilken type kælk du skal købe

  • Klassisk trækælk: En trækælk er, hvad de fleste forstår ved en klassisk kælk. Alt afhængig af hvor stor en trækælk du vælger, kan der normalvis sidde flere personer ad gangen på den. Når man skal kælke på denne type kælk, skal man sidde oprejst på den.
  • Slideboard: Med et slideboard, der bl.a. også går under navnet slide pad eller en røvballekælk, er det meningen, at du eller dit barn skal sidde herpå eller alternativt ligge på maven. Et slideboard kan bruges af børn, der er helt ned til et par år gamle.
  • Bobslæde: Den måske mest populære af de tre typer er en bobslæde, hvor man ligger ned, når man kælker. Det betyder, at bobslæden er behagelig at bruge. Mange bobslæder har også bremser, hvilket også er en fordel, når man suser ned af en kælkebakke.

 

Bestil en kælk på wupti.com

Når først du har fundet den kælk og de kælke, I skal bruge i familien, kan du bestille dem hjem på wupti.com i dag. Så kan sneen – eller skituren – bare komme an! Her på wupti.com har vi stort udvalg i udendørs legetøj, så kælke er langt fra det eneste, du kan finde til børnene hos os. Se vores altid brede udvalg og bestil i dag.