Kurv 0

Legehuse

Står et legehus til haven øverst på dit barns ønskeseddel? Du finder vores udvalg af legehuse herunder, og her er garanteret en model, der matcher dine og dit barns behov. Vælg mellem modeller i træ og plastik – og bestil det perfekte legehus her på siden i dag til en skarp pris.

Værd at vide om legehuse

Hvorfor skal jeg købe et legehus?

  • Giver timevis af leg, hygge og sjov
  • Kan holde i mange år
  • Vælg imellem træ og plastik

Hvis ikke et legehus allerede har fundet plads i din have, kan du med stor fordel overveje at glæde din dreng eller pige med et flot et her fra wupti.com. Legehuset danner rammen for timevis af sjov, leg og hygge for både børn og voksne. I kan også bruge legehuset som et alternativ til teltet, når I skal have en hyggelig og anderledes overnatning udenfor.   

Vælg det rigtige legehus

Med et godt legehus får du et værested til de mindste, som de kan få glæde af i mange år fremadrettet. Det er naturligvis forudsat, at du vælger det helt rigtige. Er du i tvivl om, hvilket det er? Når det kommer til valget af legehus, er det først og fremmest et spørgsmål om, at du vælger det rette materiale. Der skelnes typisk imellem to materialer, når det drejer sig om legehuse: træ eller plast. Læs herunder om hver af de to materialer:

  • Træ: Ved at vælge et trælegehus får du et legehus med et flot, naturligt udseende, der står smukt i haven. Legehuse i træ er meget langtidsholdbare, hvilket naturligvis afspejles i prisen. Vær dog opmærksom på, at dette materiale kræver en del vedligeholdelse for at holde sig pænt og holdbart så længe som muligt.
  • Plast: Hvis ikke budgettet rækker til et legehus i træ, kan du vælge et plastiklegehus, der er et billigere alternativ. En af de fordele, du får ved at vælge et legehus i plastik, er, at denne materialetype ikke kræver vedligeholdelse. Til gengæld er holdbarheden ved plastiklegehuse ikke så stor, som den er ved trælegehuse.

Valget af legehusmateriale afhænger altså af både dine smagspræferencer, budget og ikke mindst hvor stor en vedligeholdelsesbyrde, du er parat til at påtage dig.

 

Se vores udvalg – og køb i dag

Når du har fundet det helt perfekte legehus til dig selv og dine børn, kan du bestille det hjem fra wupti.com. Gør det allerede i dag og til en skarp pris – dem har vi nemlig masser af i vores altid store udvalg. Hvis du også er på udkig efter andet legetøj, som dine børn kan bruge i og omkring legehuset i haven, kan du finde det i udvalget af udendørslegetøj. Det gælder fx sandkasser og trampoliner.