Kurv 0

Legetårne og tilbehør

Få den sjoveste have i kvarteret med et legetårn, der giver ungerne underholdning og udendørs sjov i mange timer. Find den her på wupti.com, hvor du kan vælge imellem forskellige størrelser og typer med et væld af udfordrende moduler. Vi forhandler kvalitetstestede og sikkerhedsgodkendte legetårn fra anerkendte mærker som Jungle Gym og NORDIC PLAY.

Stort udvalg af legetårne

Hvorfor vælge et legetårn på wupti.com?

  • Udfordringer, frisk luft i kinderne og aktiviteter for de mindste
  • Både til private, offentlige legepladser og institutioner

Hvis du har en stor have, hvor der er masser af plads til at boltre sig på, kan du med stor fordel investere i et legetårn til dine udearealer. Med et legetårn eller et andet stort legeudstyr til udendørs brug er underholdningen sikret i utallige timer. Ungerne kan være aktive i haven, brænde noget krudt af og blive fysisk udfordrede på en sjov og underholdende måde.

På wupti.com finder du et stort udvalg af legetårne, rutsjebaner og legehuse, så du kan skabe børnenes helt egen legeplads i haven. De store modeller er desuden også velegnede til offentlige legepladser og institutioner.

Samtlige af modellerne kommer fra anerkendte mærker som Jungle Gym, der tilmed er både kvalitetstestede og -godkendte. Du har derfor vished om, at kvaliteten og sikkerheden er i top.

Hvilket legetårn skal man vælge?

I udvalget her på wupti.com er der mange forskellige størrelser at vælge mellem. Det gælder både enkle modeller, der består af legetårn og en rutsjebane til de væsentligt større udgaver, der har en del flere moduler. Det gælder bl.a. klatrevæg og -net, gynger og sandkassenet.

Antallet af moduler afspejles også i legetårnets størrelse, hvorfor legetårnene med både klatrevæg, sandkasse, gynger og picnic modul, der er et mindre bordbænkesæt, er væsentligt større. Det betyder samtidig, at disse har plads til mange legende børn ad gangen. Et stort legetårn er derfor et oplagt valg til den store familie, hvor også kusiner, fætre og venner fra tid til anden lægger vejen forbi.

De ekstra moduler, som de store modeller er udstyret med, egner sig samtidig til børn i forskellige aldersgrupper. Det betyder, at både små og store kan være med og blive udfordret.

Hvis pladsen endnu er for trang, eller børnene endnu er så små, at de på nuværende tidspunkt ikke vil få glæde af alle moduler, kan du starte med at købe et mindre legetårn. Herefter kan du tilføje ekstra moduler i takt med, at børnene bliver større og skal have flere udfordringer.

Hvis ikke du selv besidder de store gør-det-selv-evner, skal du ikke fortvivle. Samtlige af legetårnene fra Jungle Gym i vores udvalg her på wupti.com leveres nemlig som komplette saml-selv-pakker, hvor træet er i færdigsavede længder. Legetårnene er med andre ord nemme at samle, da du bl.a. ikke skal koncentrere dig om at save i de rigtige længder.