Kurv 0

Sandkasser

Er du på udkig efter en sandkasse til haven? Det vil uden tvivl vække stor glæde hos de mindste, der er begejstrede for at lege i sandkasser. Med en sandkasse og dertilhørende legetøj giver du børnene timevis af underholdning, sjov og kreativ udfoldelse. Find den sandkasse, der passer lige til dine behov og din have i udvalget på siden her, hvor du også finder både sandkassesand og legetøj. Vi forhandler produkter fra nogle af markedets mest anerkendte kvalitetsbrands.

Sjov i haven med sandkasse og sandkasselegetøj

Hvorfor købe en sandkasse på wupti.com

  • Kreativ udfoldelse og leg
  • Flere forskellige prisklasser at vælge imellem
  • Stort udvalg af typer, størrelser og materialer
  • Alt til sandkassen – både legetøj og sand

Det er langt de færreste, der kan sige sig fri fra at have tilbragt timevis i en sandkasse, da de var små. Nogle af børnenes præferencer har muligvis ændret sig, men ikke alle – sandkassen er stadig et hit i institutionerne, på legepladserne og i haverne rundt omkring i landet.

Hvis ikke du allerede har investeret i en sandkasse til dine børn, kan du med stor fordel overveje det. Det er både udendørs underholdning, sjov og leg, ligesom det i den grad også er kreativ udfoldelse, når det er bedst. Det gælder for både store og små børn, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Du finder en sandkasse her på wupti.com, hvor du kan vælge imellem forskellige størrelser, materialer og typer.

I det store udvalg kan du også finde sandkasselegetøj og sand, så hvis du bestiller det hele her – og gør det i dag – kan ungerne komme ud og lege inden længe. Der er ikke mindst flere forskellige at vælge imellem, så du finder også en sandkasse, der passer til dine behov og som matcher dit pengebudget. Sandkasserne er sidst, men ikke mindst, lette at samle og til hver af dem medfølger let udførlige samlevejledninger.

Hvilken sandkasse skal du vælge?

Når du skal købe en sandkasse til haven, er der mange modeller at vælge imellem. Det er for slet ikke at tale om de forskellige typer og størrelser, som du også skal tage stilling til. Hvis du er i tvivl, får du her et par ting, du kan have i tankerne, når du skal finde ud af, hvilken sandkassemodel du skal vælge. Det gælder:

  • Størrelse
  • Udformning
  • Materiale

 

Sandkassens størrelse

Et af de første ting, du bør tage stilling til, er, hvor stor sandkassen skal være. Hvis du har flere børn, eller du gerne vil have muligheden for, at andre børn kan komme og lege med, er det selvsagt en god ide at vælge en stor sandkasse. En stor sandkasse vil naturligvis give allermest plads til leg og til, at ungerne kan udfolde sig, men du kan naturligvis være begrænset af pladsmangel i haven. 

Sandkassens form

Ligesom din haves størrelse og udformning dikterer, hvor stor en sandkasse du kan vælge, er det også dette, der er med til at bestemme, hvilken model du skal vælge. Der er mange størrelser at vælge imellem, og der findes også flere forskellige udformninger af sandkasser. Klassikeren – som måske er den mest almindelige – er den firkantede sandkasse. Alternativt kan du vælge den fem- eller sekskantede model, der for nogen virker en smule mere rummelig end den firkantede.

Når man taler om udformning kan du ligeledes overveje, om du skal vælge en sandkasse med kant eller bænk. Begge dele gør det muligt for dig at være helt tæt på, når dine børn leger, ligesom børnene også kan bruge kanten eller bænk som siddeplads, når de skal have en pause fra legen.

Sandkassens materiale

Den sidste – og velsagtens den vigtigste – ting, du skal tage stilling til, er hvilket materiale, sandkassen skal være i. Overordnet set kan du vælge imellem plast og træ. Hver af dem har naturligvis sine fordele, så det er dine behov, der afgør, hvilken af dem, du skal vælge.

Med en model i plast har du en sandkasse, hvis pris tiltaler de fleste. Plastsandkasserne er nemlig væsentligt billigere end modellerne i træ, men er samtidig heller ikke så holdbare og robuste. Disse modeller kan til gengæld flyttes rundt i haven efter behov, og er desuden lette at rengøre.

Træsandkassen er den mest populære model af de to. Dette skyldes især, at træ er både langtidsholdbart og rustikt, så med en træsandkasse får du en sandkasse, som dine børn kan have glæde af i mange år. Da træsandkasserne i udgangspunktet er noget tunge, er der derfor ikke på samme måde mulighed for at flytte sandkassen.

Vælg det rigtige sand

Man skulle måske tro det, men det er ikke helt uvæsentligt, hvilken type sand du vælger at fylde i sandkassen. Det skal nemlig være decideret sandkassesand, der er beregnet til netop sandkasser.

Grunden hertil er, at størrelsen på sandkornene i denne type sand er sammensat på en sådan måde, at sandet lettere bindes sammen. Det betyder, at det er lettere at lave sandslotte, -figurer osv. med sandkassesand, der derfor er væsentligt sjovere for børnene at lege i og med i forhold til øvrige sandtyper.

I vores udvalg finder du derfor naturligvis også sandkassesand, som du kan købe i store bigbags. Her er kiloprisen yderst fordelagtig, så der er mange penge at spare, når du køber sandet i så store mængder.