Kurv 0

Firkantet trampolin

Firkantede trampoliner er som regel dem, der bliver brugt til gymnaster, da de giver en formidabel hoppeevne samt en lang landingsbane. Mangler du en ny firkantet trampolin til haven? Så tag et kig på vores udvalg her på siden, hvor vi har firkantede trampoliner i topkvalitet til skarpe priser. 

Find en firkantet trampolin i topkvalitet 

En firkantet trampolin kan hjælpe dig med at blive en bedre gymnast. Her kan du finde firkantede trampoliner i topkvalitet, så du har en lige så god trampolin derhjemme, som dem du bruger i gymnastiksalen. De firkantede trampoliner er yderligere dem, der bliver brugt til stævner og konkurrencer. Derfor kan du med fordel investere i en rektangulær trampolin, så din trampolin til træning matcher den, du bruger til konkurrencerne. 

Hvad er forskellen på runde og firkantede trampoliner? 

De firkantede trampoliner giver et mere kraftigt spring i forhold til runde trampoliner. Det betyder, at du kommer højere op i luften, og du får mere tid til at slå flikflak, saltomortaler, araberspring og alle de andre bevægelser, du laver til gymnastik. Derudover får du meget mere jævne spring, så det ikke har den store betydning, om du lander lige i midten eller ude i siderne af trampolinen.  

Køb en firkantet trampolin med høj sikkerhed 

Når du hopper på en trampolin, er sikkerheden utroligt vigtig - for når der er højt at flyve, er der også dybt at falde. Af den grund kan du med fordel vælge en rektangulær trampolin med sikkerhedsnet, så du kan føle dig ekstra tryg, når du hopper rundt og laver akrobatik i luften. 

Sikkerhedsnettet er utroligt holdbart, og så bliver det lavet i topkvalitet, så det kan holde til, at du hopper ind i det. Udforsk udvalget af firkantede trampoliner med sikkerhedsnet her på siden - du kan også finde meget andet tilbehør til trampoliner på wupti.com. 

Find også nedgravede, firkantede trampoliner 

Her på siden har vi også nedgravede trampoliner, der har alle de samme funktioner, som en stående trampolin har. De nedgravede trampoliner har et mere diskret design, som gør dem helt ideelle til haven. Gå på opdagelse i vores udvalg af firkantede trampoliner her på siden, og find den, som passer bedst ind i din have.