Kurv 0

Havetrampoliner

Elsker dine børn at hoppe rundt i haven, så er en havetrampolin uundværlig. Børnene kan lege og hoppe i timevis og få brændt en masse krudt af. Her på siden finder du et stort udvalg af havetrampoliner, der er hævet over jorden. De findes i forskellige størrelser så du kan finde en model der passer til din have. Vi fører anerkende mærker, som sikrer topkvalitet og høj sikkerhed. 

En god havetrampolin til hele familien

Fordelene ved en havetrampolin er, at

  • den er perfekt, når der skal leges udenfor
  • alle kan være med – både børn og voksne
  • det er en fysisk aktivitet, så I får rørt jer.

I en tid med mange skærmtimer, er det vigtigt, at børn får frisk luft og bevægelse hver dag. 

En havetrampolin er som skabt til udendørs aktivitet i den danske sommer, og det hele foregår lige ude i haven. Alle kan være med til at hoppe på trampolin – også de voksne – og den fysiske bevægelse er gavnlig for alle aldre. Nyd sommeren offline.

Vigtige faktorer ved trampoliner til haven

De fleste tests af trampoliner kigger på 3 vigtige faktorer: Holdbarhed, springevne og sikkerhed. 

  • Holdbarhed handler om både levetid og styrke. En havetrampolin skulle gerne være en éngangsinvestering, der holder i mange sæsoner, og rustfrie materialer og vejrbestandige tekstiler er derfor vigtige. Styrken i trampolinen afgøres af rammens stabilitet, fjedrenes konstruktion og hoppedugens tæthed. Vælg en holdbar trampolin i god kvalitet – det betaler sig i længden.  
  • Springevne er relevant i forhold til, hvem der bruger trampolinen. Små børn har brug for et blødere opspring for at få gavn af en trampolin, mens større børn og voksne bør vælge en trampolin til den maximale vægt. Et godt opspring gør det ekstra sjovt at hoppe og styrker både motorik og balance for børn og barnlige sjæle. 
  • Sikkerheden bør altid være i top, uanset hvilken model du vælger. Godt polstret og bred afdækning af fjedre, sikkerhedsnet med skumbelagte stænger og en indgang med god lukning er altafgørende for de større trampoliner. Vælg sikkerhedsforanstaltninger efter alderen på barnet og efter, om det er en nedgravningsmodel eller en havetrampolin på ben. 

Skab en sjov sommer for hele familien – køb en havetrampolin i dag her på wupti.com.