Kurv 0

Mini trampoliner

Giv dit barn mulighed for at udvikle sig og udforske sine motoriske evner med en mini-trampolin. Hos wupti.com har vi et udvalg af fine, kompakte mini-trampoliner til indendørs brug. Køb en trampolin nu, og se med, mens dit barn udvikler sig motorisk.

Mini-trampoliner styrker dit barns motorik

Hvis du er forælder, så ved du, at der ikke er noget bedre end at følge med i dit barns udvikling fra det er helt lille. Motorikken er en vigtig del af dit barns udvikling, og derfor er det vigtigt at stimulere børnene fra de er helt små. Hos wupti.com har vi således et udvalg af smarte indendørs mini-trampoliner med håndtag eller net, som dit barn kan hoppe sikkert på, mens du følger troligt med. Disse mini-trampoliner er kompakte og passer af den grund ind i næsten alle rum. Mini-trampolinerne giver dit barn lov til at udfolde sig motorisk, samtidig med han eller hun har det sjovt. 

Hvilken mini-trampolin skal du vælge?

Det kan være svært at vide hvilken mini-trampolin, der er den helt rigtige for dit barn. Fælles for alle trampolinerne er dog, at de egner sig bedst til småfolk, der skal udvikle deres motorik. Vores trampoliner har flotte mønstre og farver, som tiltrækker ethvert barns opmærksomhed. Her finder du mini-trampoliner med det populære “Paw Patrol”-tema eller beklædt med en sød zebra. Ligeledes er vores trampoliner udstyret med to stabile håndtag, så dit barn kan hoppe sikkert alene, mens du kigger ud ad øjenkrogen engang i mellem. Trampolinerne er små og kompakte og passer derfor fint til indendørs brug. 

Smart mini-trampolin med net

Hos wupti.com har vi også et udvalg af mini-trampoliner med net til gode priser. Med denne type trampolin er der rig mulighed for at dit barn både kan styrke motorikken og balancen. Modsat de andre trampoliner fås denne mini-trampolin ikke med håndtag, men derimod med net, så det stadig er sikkert for barnet at hoppe og lege. Trampolinen er udstyret med elastisk affjedring og holdbar trampolin-måtte, så dit barn hopper næsten lydløst og med god komfort. Nettet er ekstra blødt og fint med dobbeltsidet lynlås. 

Trampoliner til større børn

Trampoliner er sjove både for mindre og større børn. Derfor har wupti.com også et stort udvalg af gode kvalitets havetrampoliner i alle prisklasser til større børn, der elsker at hoppe og lave saltoer. Klik, og læs mere om havetrampoliner på wupti.com.