Kurv 0

Trampoliner til nedgravning

En nedgravet trampolin er en god og sikker løsning, hvis dine børn gerne vil hoppe i haven. Se vores udvalg af trampoliner til nedgravning her på siden og læs mere om hvordan du nedgraver din trampolin.

Nedgravet trampolin til haven

Trampolinen er et sikkert hit hos de fleste børnefamilier. Udover at give mange timers sjov og leg, så kan trampolinen også være et godt valg til at få mere motion og bevægelse ind i hverdagen.

Ved at vælge en trampolin til nedgravning, så kan du øge dine børns sikkerhed og samtidig få en trampolin der er mere integreret i din have. Her på wupti.com kan du finde forskellige trampoliner der egner sig til at blive gravet ned i din have, som samtidig vil give dine børn mange timers leg.

 

Derfor skal du vælge en nedgravet trampolin

Der findes en række fordele ved at vælge en trampolin til nedgravning. Udover at dine børn selvfølgelig får mulighed for mange timers leg, frisk luft og mtion i haven, så kan en nedgravet trampolin også øge sikkerheden, når børnene suser rundt på den fjedrede overflade.

Ved at grave din trampolin ned i haven, mindsker du risikoen ved at falde udover siden, da du drastisk ændrer højden på trampolinen. Det betyder, at skulle dit barn være så uheldig at hoppe eller falde udover siden, så er der ikke så langt at falde. Derudover er det også lettere at komme op og ned på trampolinen når den skal bruges.

At nedgrave en trampolin kan være en smart og praktisk løsning for mange familier. Trampolinen bliver bedre integreret i din have, og du slipper for at bekymre dig om hvorvidt den blæser væk, når efteråret kommer til Danmark.

 

Sådan graver du din trampolin ned

Det kræver en smule hårdt arbejde at få gravet din trampolin ned. Først skal du finde et sted i haven der er relativt fladt, hvorforefter du begynder udgravningen. Sørg for at trampolinen ikke er for tæt på buske, bede, træer eller husmure. Vær desuden opmærksom på eventuelle rør i din grund og at trampolinen som udgangspunkt skal graves en meter ned.

Når du har valgt område, så kan du begnde din udgravning. Du kan med fordel bruge en gravemaskine eller en minigraver, så du slipper for at bruge alt for mange håndkræfter. Afskaf den opgravede jord og grav din trampolin ned og monter den efter producentens anvisninger. Siderne af hullet bør altid blive afstivet med fliser, der sættes op med en cementblanding, så du undgår nedfald i hullet.

 

Køb din trampolin på wupti.com

Du finder et bredt udvalg af trampoliner på wupti.com - både dem du kan grave ned og de almindelige modeller på ben. Bestil din nye trampolin hjem allerede i dag, så dine børn hurtigt kan få glæde af den. Er du på udkig efter andre aktiviteter til haven, så kan du også finde alt fra badebassin, sandkasser, legetårne og mere mere i vores udvalg af udenlørs leg. Med wupti.com kan du finder mange sjove aktiviteter til haven.