Kurv 0

Havespil

Hvad enten du er til familiefødselsdag eller festival vil et havespil med garanti vække begejstring blandt venner og familie. Se vores store udvalg af populære havespil til børn og voksne i alle aldre til yderst gode priser herunder, og bestil i dag her hos wupti.com!

Perfekt underholdning til familie- og havefester

Hvorfor købe et havespil?

  • Timevis af underholdning for børn og voksne
  • Samler gæster om en fælles aktivitet i haven
  • Få frisk luft, sjov motion og leg med dine børn 

Havespil egner sig utroligt godt til varme dage i haven, sommerhuset eller på festivalpladsen med venner og familie. Om I er til petanque, kongespil eller frisbee, vil de populære havespil nemlig samle jer om en fælles aktivitet og ryste jer sammen på en ny måde. 

Med et havespil ved hånden er der lagt op til timevis af underholdning for børn og voksne i alle aldre. Lav en turnering med blandede hold og kår en vinder, inden aftenen går på hæld, eller stil havespillene til rådighed, når du inviterer familie, dine børns venner eller lignende på besøg. 

De populære havespil vil med garanti vække begejstring og få computerspillende børn ud i haven!

Vælg det rigtige havespil 

Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at der er stor forskel på haveaktiviteter som stangtennis, havegolf og drageflyvning. Det er derfor vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser om, hvornår og hvordan du ønsker, at havespillet skal tages i brug. Vær bl.a. særligt opmærksom på: 

Antal spillere: Det er sjovest, når alle kan være med – må det være i grupper eller som individuelle spillere. Du kan evt. vælge et havespil, hvor det er let at give turen videre efter et par runder. 

Aldersgruppe: Der er stor forskel på børnevenlige havespil og de havespil, du har med på festival. Vælg et havespil, der passer til dem, du vil spille med! 

Vi har også et stort udvalg af familiespil til yderst gode priser. Så mon ikke, at du kan finde et spil – til inde- som udebrug – der falder i din smag? Bestil hos wupti.com og få hurtig levering!