Kurv 0

Badebassiner til børn

Et badebassin er lige sagen, når det er varmt, solen skinner og børnene gerne vil lege i vand. Er dit barn mindre end 2 år, er det dog nærmere et soppebassin, du skal investere i. Et soppebassin i et oppusteligt materiale er både sjovt og behageligt for dit barn at være i, så med en sådan får du og dit barn timevis af underholdning i vand. Se vores forskellige soppe- og badebassiner i vores udvalg herunder, hvor der er forskellige størrelser og designs at vælge imellem.

Bade- og soppebassiner til varme dage

Tre gode grunde til at anskaffe dig et badebassin

  • Det er et godt redskab til at køle børnene ned
  • Der er mange forskellige anvendelsesmuligheder
  • De har en lang levetid og holder gerne i mange år

På de aller varmeste dage kan vi alle have svært ved hænge sammen. Dette gør sig selvfølgelig også gældende for familiens aller mindste – også selvom de kan have sværere ved at udtrykke det.

Derfor kan du med fordel investere i et badebassin, så de yngste også har mulighed for at blive kølet ned, mens de plasker. Når ikke der bades, er badebassinet ideelt til leg. Børnene kan hente vand fra bassinet eller modsætningsvist hente diverse badelegetøj med hen til badebassinet. Udover dette er der også den fordel ved badeebassiner, at de ofte kan bruges i mange år, såfremt der blot bliver passet på dem.

Sådan finder du det rette badebassin

Med et badebassin behøver I ikke at skulle planlægge den helt store udflugt til stranden for at blive afkølet – I kan nøjes med at gå en tur ud i haven. For at I finder det helt rette bassin, har vi nedenfor listet tre specifikationer, som I med fordel kan vælge udfra:

  • Mål: Det er en god idé at tage stilling til, hvilke mål jeres badebassin skal have. Overvej i denne forbindelse hvor mange børn, der skal kunne være i bassinet samtidig, samt hvor meget plads I har i haven.
  • Kapacitet: I samme forbindelse bør i ligeledes overveje, hvilken kapacitet bassinet gerne skal have. Her på siden kan i finde mange forskellige modeller, så der er noget for enhver.
  • Design: Slutteligt bliver I uden tvivl ekstra populære hos de små, hvis designet på badebassinet matcher deres yndlings disney figur, tegneserie eller lignende.