Kurv 0

Pools

Skab din helt egen oase i haven med en pool, der indbyder til sjov og leg for både store og små vandhunde. Bestil den pool, der passer bedst til dig og dine behov – find den her i det store udvalg på wupti.com, hvor du kan vælge imellem mange typer, modeller og størrelser fra kvalitetsmærker. Køb online i dag!

Sjov og ballade med vandleg

Hvorfor vælge en pool?

  • Leg, sjov og underholdning for både store og små vandhunde
  • Stort udvalg af størrelser, typer og modeller
  • Vælg mellem sæsonbaserede og permanente løsning

Badning er ikke forbeholdt feriestederne – du kan skabe din helt egen udendørs oase i haven med en pool. Du bliver populær hos både store og små vandhunde. I vores brede udvalg her kan du finde den helt rigtige pool til netop dine udearealer samt dine og familiens behov.

Det gælder uanset hvilken størrelse pool, du er på udkig efter, ligesom du også kan vælge imellem forskellige typer af pools, herunder både sæsonbaserede, oppustelige modeller og mere permanente stålvægs- og nedgravningspools.

Hvilken pool skal jeg vælge?

I vores store pool-udvalg på wupti.com finder du alt fra de helt små til de allermindste til store pools, der har plads til leg og udfoldelse med hele familien.

Der er med andre ord mange valgmuligheder, og da en pool kan være lidt af en investering, kan det være et svært valg at træffe. For at gøre valget lidt lettere, får du her tre ting, du skal tage stilling til inden købet.

Poolens kapacitet

Det handler om at finde den pool, der bedst opfylder dine behov. En pool, der skal anvendes af mange, bør selvsagt være større end hvis det blot er børnene, der skal bruge den.

Brug børnenes alder som pejlemærke til, hvor stor en diameter og kapacitet i liter, poolen skal have. Hvis børnene er imellem 6-7 år gamle, kan du vælge et soppebassin, og hvis de er ældre, kan du med fordel vælge en pool, der har en kapacitet på minimum 3.600 liter.

Hvad diameteren angår, gælder reglen, at jo flere badende i poolen ad gangen, jo større skal en diameter være. Hvor stor, poolen må være, afhænger naturligvis også af, hvor meget du har plads til i din have, eller der hvor du har i sinde at placere den.

Poolens diameter

Foruden kapaciteten og diameteren er den rigtige størrelse også et spørgsmål om den rette dybde. Når det kommer til dybden, er det vigtigt, at du ikke bare vælger den pool, der passer til børnenes størrelse her og nu. Hvis hele familien skal have glæde af poolen i mange år fremadrettet, skal du tage højde for, at børnene vokser hurtigt.

Poolens materiale

En vigtig ting, du skal overveje, er naturligvis også, hvilket materiale, som poolen skal være udført i. Materialevalget har nemlig afgørende betydning for, hvor lang en holdbarhed, poolen har. Med en oppustelig pool får du en billig, men knap så holdbar model, der gennemsnitlig holder i 1-3 sæsoner.

De oppustelige pools er dog samtidig mindre omfattende at opstille, ligesom de kan fjernes helt imellem sæsonerne. Hvis du i stedet ønsker en pool, der holder en del flere sæsoner, kan du vælge en stålvægs-pool.

De robuste pools i stålvæg er vel og mærke en del dyre end de oppustelige alternativer, men holder til gengæld i op til 15 år. For den mest permanente og måske mest eksklusive løsning kan du vælge en nedgravningsmodel.

Foruden en ekstra lang holdbarhed, er sikkerheden også større ved en nedgravningspool. Du finder alle tre slags i flere forskellige størrelser i udvalget her.  

 

Bestil en pool på wupti.com i dag

Gør haven til et sommerslaraffenland for vandhundene og bestil en pool på wupti.com. Dine børn vil elske dig for det!