Kurv 0

Covers til mobil

Skal du have et nyt cover til din mobil? Så er du kommet til det rette sted. Hos wupti gør vi os umage for at kunne tilbyde dig et stort udvalg af covers til mobilen, så du altid kan finde et cover, der passer til din stil og behov. Så tag et kig her på siden og lad dig inspirere i jagten på dit nye cover.

Stort udvalg af covers til mobiltelefoner

 

Tre fordele ved at købe et cover til din mobil

  • Beskytter din smartphone mod ridser og slag
  • Giver din mobil et personligt udtryk
  • Fås i mange forskellige prisklasser

 

Beskyt din smartphone mod slag og ridser

De fleste kaster mange penge efter en god smartphone i dag og krisen er stor, hvis mobilen ryger på gulvet og skaden er sket. Med et cover til din mobil er du beskyttet mod slag og ridser. Og der er mange forskellige typer af covers at vælge imellem her på wupti. Lige fra de simple diskrete løsninger, covers med et sjovt design på bagsiden til de fuldt omsluttende covers, hvoraf flere fås med rum, så de kan fungere som pung.
 

Vi fører covers til et utroligt bredt udvalg af smartphones. Uanset om du har en Android smartphone, Windows phone eller en iPhone, kan du næsten med garanti finde et passende cover, som beskytter din smartphone mod slag og ridser. Se også vores udvalg af powerbanks, headsets til mobilen og skærmbeskyttelse til mobilen – så er du ekstra godt beskyttet mod en itureven skærm.

 

Sæt dit personlige præg på din mobil med et cover

Udover at beskytte din smartphone giver et cover dig også mulighed for at sætte dit helt personlige præg på mobilen. For ofte går stil og beskyttelse hånd i hånd. Sådan er det med rigtig mange covers. Nogle covers fås med sjove og flotte designs på bagsiden, andre fremhæver telefonens design på fornem vis. Fælles for alle typer covers er, at de tilfører netop din mobil et flot og personligt udtryk – som tilmed er nem at udskifte, når du bliver træt af at se på dit gamle cover.

 

Dit nye cover leveret lynhurtigt!  

Bare fordi du gerne vil beskytte din telefon, behøver du ikke nødvendigvis lægge en halv bondegård. På wupti sætter vi en ære i yderst konkurrencedygtige priser på alle vores covers. Så tag et kig på vores store udvalg og køb dit nye cover allerede i dag.