Tilpas udvalg Nulstil
Pris (lav til høj) valgt
Produktgrupper Nulstil valgt
Mærke Nulstil valgt
Tilbud Nulstil valgt
RAM Detaljer Computerens evne til at have flere programmer åbne på samme tid afgøres af mængden af RAM. valgt
Harddisk valgt
Harddisktype Detaljer Beskriver harddiskens type, hvor HDD er en traditionel harddisk, mens SSD er en flashbaseret og hurtigere enhed. Alternativt kan man få hybride diske, der kombinerer af de to typer og giver hurtig opstart med stor kapacitet. Nulstil valgt
Skærmstørrelse valgt
Drev Detaljer Angiver hvilket type drev computeren har. Såfremt computeren ikke indeholder drev kan et eksternt drev tilkøbes. Nulstil valgt
Styresystem Nulstil valgt
Processor familie Nulstil valgt
Testvindere og awards Detaljer Viser om produktet har vundet en pris, fået topplaceringer i tests eller er testvinder. Nulstil valgt
Dedikeret grafikkort Nulstil valgt
Behov Nulstil valgt
VR Ready Nulstil valgt

Kæmpe udvalg af bærbare computere 

Er du på udkig efter en ny bærbar computer, så er du havnet det rette sted. På Wupti.com arbejder vi hele tiden på at opdatere og udbygge vores sortiment. Det giver dig de nyeste og fedeste bærbare computere på markedet. Selvfølgelig altid til en skarp pris.

>Bærbar PC     >Macbook     >Chromebooks     >Surface

Sammenlign
12 produkter

Video med gode tips til valg af bærbar computer

 

Værd at vide om bærbare

Populære mærker

Apple     HP     Acer     ASUS     Lenovo     MSi

Tre gode pointer om bærbar computere

Leder du efter ny bærbar computer, men har du lidt problemer med overskue de mange muligheder? På wupti.com har vi et kæmpe udvalg, så læs med herunder, hvor vi har sonderet markedet og giver dig nyttig hjælp. 

1. Start med at overveje dit behov
Udviklingen går lynstærkt, og du kan få en bærbar computer i et væld af afskygninger: Mange størrelser, mange typer og mange forskellige niveauer af ydelse. Du kan derfor gøre valget lidt lettere, hvis du starter med at overveje, hvad du har behov for. I den forbindelse kan det være en god idé at klarlægge eksempelvis hvor meget du skal bruge din nye bærbare computer, hvor du vil bruge den henne og hvad du vil bruge den til.

2. Hvilken bærbar skal jeg vælge?
Når du har overvejet dit behov, er du klar til at gå på udkig efter den helt rigtige bærbar til dig. Brug derfor dine overvejelser som rettesnor for dit valg. Tager du ofte computeren med dig, er lav vægt fx et vigtigt parameter.

Vil du bruge computeren til mange krævende opgaver og spiller du ofte spil, er en gamer bærbar en god løsning. Disse typer har særlig god skærm, grafikkort og processor. En sådan bærbar computer giver dig det fornødne overskud.

Skal du have en bærbar computer der er god til det mest? Læs artiklen De syv vigtigste ting når du vælger bærbar til hverdagen

3. 2i1 og fleksible bærbare
Hvor der for bare få år siden var stor fokus på ultrabooks, er den helt store trend 2i1 og fleksible bærbare. 2i1 og fleksible bærbare kendetegnes ved at være tilpasset en dynamisk livsstil, hvor en bærbar computer dermed kan indgå og bruges på flere måder. Derfor nyder de stor popularitet – eksempelvis er mange studerende blevet glade for disse typer bærbar computer.

En 2i1 computer samler to enheder i en: Tag skærmen af og brug den som tablet! Der er altså både en bærbar computer, når du skal være produktiv, og en tablet når det skal være sjovt!

Begrebet ”fleksibel bærbar” dækker i denne sammenhæng over en bærbar computer med et fleksibelt hængsel. Dermed kan enheden bruges på mange måder fx telt, stående eller tablet-position.