Tilpas udvalg Nulstil
Pris (lav til høj) valgt
Produktgrupper Nulstil valgt
Mærke Nulstil valgt
RAM valgt
Harddisk valgt
Harddisktype Nulstil valgt
Skærmstørrelse valgt
Drev Nulstil valgt
Styresystem Nulstil valgt
Processor familie Nulstil valgt
Testvindere og awards Nulstil valgt
Dedikeret grafikkort Nulstil valgt
Behov Nulstil valgt
VR Ready Nulstil valgt
Sammenlign
13 produkter

Tre gode pointer om bærbar computere

Leder du efter ny bærbar computer, men har du lidt problemer med overskue de mange muligheder? På wupti.com har vi et kæmpe udvalg, så læs med herunder, hvor vi har sonderet markedet og giver dig nyttig hjælp. 

1. Start med at overveje dit behov

Udviklingen går lynstærkt, og du kan få en bærbar computer i et væld af afskygninger: Mange størrelser, mange typer og mange forskellige niveauer af ydelse. Du kan derfor gøre valget lidt lettere, hvis du starter med at overveje, hvad du har behov for. I den forbindelse kan det være en god idé at klarlægge eksempelvis hvor meget du skal bruge din nye bærbare computer, hvor du vil bruge den henne og hvad du vil bruge den til.

2. Hvilken bærbar skal jeg vælge?

Når du har overvejet dit behov, er du klar til at gå på udkig efter den helt rigtige bærbar til dig. Brug derfor dine overvejelser som rettesnor for dit valg. Tager du ofte computeren med dig, er lav vægt fx et vigtigt parameter.

Vil du bruge computeren til mange krævende opgaver og spiller du ofte spil, er en gamer bærbar en god løsning. Disse typer har særlig god skærm, grafikkort og processor. En sådan bærbar computer giver dig det fornødne overskud.

Skal du have en bærbar computer der er god til det mest? Læs artiklen De syv vigtigste ting når du vælger bærbar til hverdagen

3. 2i1 og fleksible bærbare

Hvor der for bare få år siden var stor fokus på ultrabooks, er den helt store trend 2i1 og fleksible bærbare. 2i1 og fleksible bærbare kendetegnes ved at være tilpasset en dynamisk livsstil, hvor en bærbar computer dermed kan indgå og bruges på flere måder. Derfor nyder de stor popularitet – eksempelvis er mange studerende blevet glade for disse typer bærbar computer.

En 2i1 computer samler to enheder i en: Tag skærmen af og brug den som tablet! Der er altså både en bærbar computer, når du skal være produktiv, og en tablet når det skal være sjovt!

Begrebet ”fleksibel bærbar” dækker i denne sammenhæng over en bærbar computer med et fleksibelt hængsel. Dermed kan enheden bruges på mange måder fx telt, stående eller tablet-position.