Tilpas udvalg Nulstil
Pris (lav til høj) valgt
Mærke Nulstil valgt
Tilbud Nulstil valgt
Bredde valgt
Dybde valgt
Ramme/materiale Nulstil valgt
Betjeningstype Detaljer Betjeningsmuligheden på pladen Nulstil valgt
Testvindere og awards Detaljer Viser om produktet har vundet en pris, fået topplaceringer i tests eller er testvinder. Nulstil valgt
Flexzone Detaljer "En flexzone kan enten bruges som èn stor zone, eller den kan opdeles i flere traditionelle kogezoner. Med flexzone giver denne kogesektion dig den fleksibilitet du har behov for til at tilberede i større gryder, rektangulære stege- og grillpander. Nulstil valgt
Indbygningsmål bredde valgt
Indbygningsmål dybde valgt
Zoner Nulstil valgt
Sammenlign
9 produkter

Kogekunst på kogeplader

Hvorfor vælge induktion?

Induktion er et meget nemt og hurtigt redskab i den daglige madlavning. Med en induktionskogeplade varmes pladerne ved hjælp af magnetisme fra gryder, pander eller fade. Det betyder, at så snart du flytter din gryde fra kogepladen, vil den stoppe med at varme, hvilket gør eftervarme til et levn fra gamle dage. Med en induktionskogeplade kan du med stor præcision skrue op og ned for temperaturen på din kogeplade og derved opnå præcision i madlavningen.

Det går lynende stærkt med induktion, nogle induktionskogeplader koger vand hurtigere end elkedler gør. Så er du træt af at vente på varmen, er en induktionskogeplade helt sikkert noget for dig.

Skal jeg have nye gryder og pander for at kunne bruge induktion?

Du kan se om dine nuværende gryder og pander kan bruges til induktion, blot ved at sætte en magnet på undersiden af den. Sidder magneten fast, er de brugbare til induktion. Hos wupti.com kan du også købe gryder og pander til induktion. Se hele udvalget her eller til den entusiastiske kok professionelle gryder og pander her. Er produktet til induktion, fremgår det ved hvert produkt .

Hos wupti.com sælger vi kun den bedste kvalitet og med leverandører som Gorenje, Caso, Siemens, Bosh og Electrolux er du altid sikret, ikke bare en høj kvalitet, men også en lang levetid på din induktionskogeplade.

Hvilke specifikationer skal jeg være opmærksom på?

Specifikationer for vores induktionskogeplader er ikke så forskellige, men det du med fordel kan kigge på inden valget af kogeplade er:

  • Flexzone – en zone på kogepladen der tillader forskellige størrelser af gryder og pander
  • Mål – Hvor meget plads har du afsat i dit køkken til et induktionskomfur?
  • Booster – ønsker du en endnu hurtigere varmefunktion kan du vælge en induktionskogeplade med booster. 

Sammenlign og find det rigtige!

Specifikationer findes på alle vores produkter hos wupti.com., de giver dig mulighed for at sammenligne flere produkter med hinanden. Finder du eksempelvis tre induktionskomfurer du synes om, kan du klikke i ”sammenlign” boksen ved hvert produkt og derefter på ”sammenlign” knappen øverst på siden. Herefter vil specifikationerne på dine udvalgte produkter blive vist side om side, så du nemt kan overskue og sammenligne produkterne. Således kan du nemt finde det induktionskomfur, der passer til lige netop dine behov.