Tilpas udvalg Nulstil
Pris (lav til høj) valgt
Produktgrupper Nulstil valgt
Mærke Nulstil valgt
Farve / Materiale Nulstil valgt
Skærmstørrelse valgt
Intern Hukommelse Nulstil valgt
Styresystem Nulstil valgt
Dual SIM Nulstil valgt
Sammenlign
12 produkter

Samsung nyhed kommer snart - glæd dig!

Unpacked 02.25.2018

 

Find din nye mobiltelefon uden abonnement

Det er karakteristisk for det moderne menneske, at vi helst ikke vil binde os – heller ikke når det kommer til køb af mobiltelefon. Derfor foretrækker de fleste en mobiltelefon uden abonnement, så de efter-følgende selv kan vælge udbyder i forhold til abonnement eller taletidskort.

Er du på udkig efter en mobiltelefon uden abonnement, er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig hele vores store udvalg af mobiler uden abonnement, så du ikke er bundet til en udbyder eller aftale, men i stedet frit kan vælge, hvilket abonnement eller taletidskort, du ønsker at koble din nye mobil op på.

Vi har både smartphones og almindelige mobiltelefoner, så bare fordi du har brug for en ny mobiltelefon uden abonnement, er det heldigvis ikke ensbetydende med, at du absolut skal købe en smartphone, hvis du ikke har lyst. Vi ved nemlig godt, at mange enten ikke orker at sætte sig ind i smartphonens teknologi eller ikke har brug for de mange funktioner, og derfor hellere vil spare penge ved at købe en almindelig mobiltelefon, der kan det mest nødvendige, som en mobiltelefon nu engang skal kunne – nemlig at ringe og sende sms’er. 

Vælg en mobil uden binding

I vores udvalg af mobiltelefoner uden abonnement finder du blandt andet mobiltelefoner fra kendte mærker som Apple, Huawei, HTC og Samsung. Er du frisk på at prøve en smartphone, men vil du helst slippe for at skulle håndtere for mange funktioner i samme enhed? Så kan en mobiltelefon fra Doro måske være et spændende bekendtskab for dig.

Doro mobiltelefoner er smartphones med ekstra stor skærm, tydelige taster og kun med de allermest nødvendige funktioner, så du kan ringe, sms’e, gå på nettet, tjekke e-mail, tage billeder og bruge GPS til at finde vej. Mobilerne har naturligvis mulighed for selv at hente flere apps ned gennem Google Play, men som udgangspunkt er der ikke lagt unødvendige funktioner ind i mobiltelefonerne. På den måde er de så overskuelige som muligt for dig som bruger.

Køb din næste mobiltelefon online hos wupti

Uanset om du ønsker dig en simpel mobil uden abonnement, eller du gerne vil have det nyeste med så mange funktioner som muligt, kan du finde en mobiltelefon, der passer til dig, online her hos wupti. Når du har fundet den mobiltelefon, du gerne vil have, bestiller du den blot hjem og lader os gøre resten af arbejdet.

Bestil din næste mobiltelefon hos wupti, hvor du finder et bredt udvalg af mobiltelefoner uden abonnement, der er lige til at koble op på det mobilselskab, du ønsker. Du får således alt den frihed, du behøver, når du køber din mobil hos wupti.