Huawei Ascend P7 - Hvid

Demovare: Produktet er returneret ifm. de 14 dages returret. Produktet er klargjort og godkendt af teknikere (se notat herunder). Der er naturligvis stadig to års reklamationsret. Bemærk: Varen leveres muligvis i uoriginal emballage.

Notat fra teknikeren: P Har været pakket ud, men er ikke taget i brug. Leveres i original emballage.

2.200,-
Levering: 10 hverdage – Leveres af Post Danmark Læs mere
Nøglespecifikationer
  • 1920x1080 px / 5 "

  • Bluetooth: v4.0

  • 13 MP / FullHD (1080p30)

  • Android / Android 4.4.2 - KitKat

  • Huawei
  • Huawei Ascend P7 - Hvid
  • Huawei Ascend P7 - Hvid
  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Gode tips

Huawei Ascend P7 hvid

Huaweis nye 4G LTE smartphone leverer banebrydende design, uovertrufne kamera oplevelser, ultra-hurtigt internet og en fremragende ydeevne på batteriet.

• Elegant design i CORNING® GORILLA® GLASS 3 på begge sider og legeret aluminium
• Kraftfuld 1.8 GHz quad core processor og 2GB RAM
• Kæmpe frontkamera på 8 mega pixel, til den perferkte ’Selfie’
• Intuitiv brugerflade sikrer den optimale smartphoneoplevelse

HUAWEI Ascend P7 er en ultra tynd LTE/4G design-smartphone, med Android 4.4 en tykkelse på kun 6,5mm og en lækker 5” Full HD touchskærm. Kraftig 1.8GHz CPU, enormt 8MP frontkamera og fantastisk nem og lettilgænglig brugerflade.
Med udgangspunkt i den succesfulde Huawei Ascend P6, redeffinerer den nye 4G-smartphone, HUAWEI Ascend P7; kvalitet, fantastiske funktioner, ultra-hurtig forbindelse til nettet og en ultra nem brugerflade, basseret på Android 4.4 i et smukt udformet design, der placerer den i en klasse helt for sig. Med en 5” Full HD skærm, markedsledende 8MP frontkamera, et 13MP bagudvendt kamera samt den seneste version af HUAWEIS intuitive brugerflade, tegner HUAWEI Ascend P7 sig til at være en af de mest gennemførte smartphones til dato.

HUAWEI Ascend P7 er blevet redesignet indefra og ud, med en markant forbedring af hardwarens ydeevne samt softwaren, for på den måde at omdeffinere hvad ’Fantastisk Brugeroplevelse’ vil sige. Med sin 6.5mm slanke krop, sætter Ascend P7 rekord som en af de slankeste 4G LTE smartphones på markedet. Design i topklasse med glas på både forsiden og bagsiden, i det ultra stærke Corning Gorilla Glass 3, og en ramme i aluminium, samt en vægt på kun 124 gram sikrer den perfekte harmoni mellem form og funktion. Produkt Beskrivelse: HUAWEI Ascend P7

For den optimale multimedieoplevelse, har Ascend P7 en 5-tommer FHD touchskærm, med en opløsning på 1920 x 1080, en pixeltæthed på 445ppi og et 16:9 skærmformat. Dertil kan ligges DTS-lyd samt masser af muligheder for at dele indhold med andre enheder, bl.a via DLNA, Bluetooth, NFC og WiFi-Direct.

HUAWEI Ascend P7 sikrer, at du altid har mulighed for at tage fantastiske billeder, med det 13MP store bagudvendte BSI kamera med HDR, 2.0 blænde og HUAWEIS IMAGESmart Engine. Når du skal fange et spontant øjeblik sørger Ascend P7’s smarte Snapshot-funktion for, at du ved at dobbeltklikke på volumeknappen fra låst tilstand, kan tage et billede på blot 1.2 sekund.

Tag de bedste selfies nogensinde, eller den ultimative gruppe selfie - en "groufie" - med det markedledende 8MP, 3264 x 2448 FHD, fremadvendte kamera, der kommer med en panorama-funktion til endnu bredere selfies og en 10-niveaus auto-ansigts forskønnelsesfunktion. Du kan også tage en videoselfie med videooptagelse i 1080p HD. Huawei Ascend P7 sikrer perfekte billeder hver gang med en innovativ indbygget spejl funktion og et selfie preview-vindue.

Tilføj en ekstra dimension til dine fotos med "Stemme Foto"-funktionen, som tager billeder ledsaget af et 10 sekunders lydklip eller tilføj et vandmærke på dine fotos, med oplysninger såsom dagens vejr, tid og sted. Til dette kan du også lægge en lang række funktioner, der efterligner dem der findes i professionelle digitale spejlreflekskameraer, herunder autofokus, hvidbalance og støjreduktion for at sikre smukke billeder under alle forhold . Du kan også vælge fokuspunkt og eksponering med blot et enkelt tryk, så den foretrukne fokus og eksponerings position indstilles. For dig, der søger hurtig og problemfri tilslutning til internettet, giver Huawei Ascend P7 utrahurtig 4G LTE hastighed og HUAWEIS unikke dobbeltantenne design som forbedrer signalmodtagelsen. Ascend P7 bruger også teknologien ”smart netværk switching” , der stabiliserer forbindelsen, selv under svag signalmodtagelse for at minimere dræning af batteriet.

Nyd lange film og serier eller del dine dataforbindelse uden at tænke på batteriet, takket være det robuste 2530 mAh store lithium polymer batteri og HUAWEIS energibesparende teknologier, som giver dig op til 404 timer standbytid. Dertil kan du med strømstyringsfunktionen lukke alle programmer ned, som kører i baggrunden, og er unødvendigt krævende, for derved at spare på batteriet.

Den nye ”Super-Power-Saving”-tilstand, gør det muligt for Ascend P7 kun at have de mest nødvendige funktioner aktiveret, når der kun er nogle få procent tilbage på batteriet. Når tilstanden er aktiveret, vil lysstyrken i skærmen dæmpes, og kun de grundlæggende funktioner i telefonen vil forblive aktiveret, herunder taleopkald, kontaktpersoner og SMS, for på den måde at få mest ud af batteriet.

Med det anmelderroste HUAWEI Emotion UI 2.3(Huaweis egen brugerflade), får du en smartphone der er nem at bruge og nem at personliggøre. Selv smartphone-nybegyndere kan få lov at føle sig som eksperter, med den nyeste version af den intuitive brugerflade, som giver mulighed for at tilpasse alt fra ikoner til låse- og startskærme. Den unikke ”Simple UI”-funktion, som specielt designet til førstegangsbrugere giver dig den til dato nemmeste smartphone oplevelse med sine store ikoner og nemme oversigt. ”Simple UI” er perfekt til dem der aldrig har prøvet en smartphone før og er en nem og overskuelig måde at komme godt i gang på. Du kan selvfølgelig stadig vælge at bruge den almindelige HUAWEI Emotion UI brugerflade, hvis du foretrækker denne.

Til sidst tilføjer Emotion UI flere forskellige smarte værktøjer til din telefon, herunder et chikane filter, tilladelse manager, netværk og notifiktionsstyring, og strømbesparende tilstande.

HUAWEI Ascend P7’s 2GB RAM i kombination med den stærke quad-core processor giver en ultra effektiv ydelse, selv når telefonen bliver presset med diverse apps og spil. Med sin 5-tommer in cell touchskærm i HD opløsning, det utroligt store front kamera på 8MP og fremragende Android 4.4 basserede Emotion UI software, er HUAWEI Ascend P7 inbegrebet af en smuk og elegant smartphone.
 

2G Netværk GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G HSDPA 850 / 900 / 2100
4G LTE 800 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600
Skærm type IPS LCD kapacitiv touchscreen
Skærmopløsning 1920x1080 px
Hukommelseskort microSD
Intern Hukommelse 16 GB
Bluetooth v4.0
Kamera megapixels Klik for info Jo flere megapixels et kamera har, jo større kan du printe dine billeder i god kvalitet. 13 MP
Videooptagelse Klik for info Angiver hvilket format videooptagelse kameraet maksimalt understøtter. FullHD (1080p30)
Styresystem Android
Styresystem version Android 4.4.2 - KitKat
Skærmstørrelse 5 "
Mål B x H x D 139,8 x 68,8 x 6,5 mm
Vægt 124 gram
SIM-kort Micro SIM
Batteri Non-removable Li-Po 2500 mAh battery
Front Kamera Megapixel 8 MP

Begrænset budget? Se mest solgte billige smartphones og få mere for pengene. Klik her

Hjælp til valget? Følg "Læs mere"-linket herunder. Følg "Læs mere"-linket herunder:

Læs mere