Garmin VIRB® XE, Worldwide

Demovare: Produktet er returneret ifm. de 14 dages returret. Produktet er klargjort og godkendt af teknikere (se notat herunder). Der er naturligvis stadig to års reklamationsret. Bemærk: Varen leveres muligvis i uoriginal emballage.

Notat fra teknikeren: Har været pakket ud, men er ikke taget i brug. Leveres i original emballage.

2.699,-
Levering: 1 hverdag – Leveres af Post Danmark Læs mere
Nøglespecifikationer
 • Actionkamera

 • Ned til 50 meters dybde i vand

 • Optagelser i HD-1080p-opløsning

 • HD vidvinkel

 • Garmin VIRB® XE, Worldwide
 • Garmin VIRB® XE, Worldwide
 • Garmin VIRB® XE, Worldwide
 • Garmin VIRB® XE, Worldwide
 • Garmin VIRB® XE, Worldwide
 • Garmin VIRB® XE, Worldwide
 • Beskrivelse
 • Specifikationer
 • Gode tips

De nye VIRB X og VIRB XE actionkameraer fanger dine eventyr på nye og utrolige måder. De små, lette og robuste kameraer klarer turen under vand helt ned til 50 meters dybde og laver optagelser i HD-vidvinkel og flydende slowmotion under selv de mest barske forhold uden ekstra kamerahus. Fortæl dit eventyr i mere end bare billeder med den integrerede G-Metrix, der lader dig tilføje grafiske data på videoen; f.eks. fart, puls og g-kræfter, så din historie for alvor kommer til live. 

 

Få mere i kassen med VIRB XE actionkamera, der laver flotte vidvinkel-optagelser i HD ved 1080p/30fps og 12 megapixel fotos med op til 30 billeder per sekund. VIRB XE er designet til de mest barske omgivelser. Actionkameraet tåler ned til 50 meters dybde uden et cover for en renere og klarere lyd. Med data fra den indbyggede GPS hjælper G-Metrix dig, så du kan registrere og vise, hvor hurtigt, højt og intenst øjeblikket var.

Professionel videooptagelse

Med optagelse af fremragende HD-video i 1440p/30fps, 1080p/60fps og 720p/120fps kan VIRB XE indfange selv dine mest ekstreme oplevelser i levende detaljer. Med den specialdesignede linse, høje opløsninger og zoomniveauer samt høje billedhastigheder på op til 240 FPS (480p) sikrer VIRB XE, at du får de billeder, du går efter. Manuelle kontrolelementer såsom hvidbalance og eksponering giver endnu større fleksibilitet i din video.

Fotografi i høj kvalitet

VIRB XE er designet til at få billedet i kassen. Fang selv lynhurtige bevægelser med den dedikerede fotoudløser og muligheden for at optage vidvinkelfotos med 12 megapixel ved hastigheder på op til 30 billeder per sekund. Du kan endda fotografere, imens du optager video. VIRB XE kan også indstilles til automatisk optagelse af fotos i længere tid ad gangen ved indstillelige intervaller på op til 120 sekunder. Du kan sætte kameraet til at gå i dvale mellem billederne, så du kan maksimere batterilevetiden og få utrolig lange optagelser.

G-Metrix™

Med G-Metrix kan du optage mere end blot video af øjeblikket. VIRB XE har indbygget GPS, G-kraft- og retningssensorer, så du kan optage, hvor høj fart, vanvittige rotationer og fantastiske højdespring, du klarede. VIRB XE kan også forbindes til eksterne sensorer. Brug vores gratis VIRB Edit software (fås til mobil og computer) til at lægge målinger og grafer ind på videoen - så du kan fremhæve din hastighed, acceleration, puls og meget mere i realtid.

Lille og robust

VIRB XE er lille og let og kan tages med overalt. Det kan klare strabadserne. Actionkameraet er klar til at dykke til 5 ATM (ned til 50 meter) uden behov for yderligere udstyr eller covers. Det hårdføre, kompakte design kan modstå elementernes rasen. Takket være en vandafvisende, flad glaslinse bliver undervandsoptagelser krystalklare, mens billedet ikke dækkes af dråber, når du stiger ned i eller op fra vandet. Samtidig får du også krystalklar lyd fra den utildækkede mikrofon. Den fanger nuancer, som et kamera i et cover ikke kan.

Stabil videooptagelse

VIRB XE har bevægelsessensorer, som registrerer kameraets bevægelser og hjælper med til at holde billedet stabilt. Den elektroniske billedstabilisering reducerer kamerarystelser og sløring, uanset om du bumper hen over barsk terræn eller tager et billede med hænder, der ryster af adrenalin.

Tilslut VIRB XE via WiFi®

Brug din kompatible smartphone¹ eller tablet til at tilrettelægge optagelsen. Du kan få en live forhåndsvisning af billedet ved at tilslutte VIRB XE til Garmin VIRB® Mobile app'en, som giver dig mulighed for at se og kontrollere flere kameraer på en gang. Dette giver dig mulighed for at afspille og redigere optagelserne, vise G-Metrix-data og overføre videoerne direkte til skyen. VIRB XE kan desuden nemt styres og konfigureres fra en kompatibel Garmin enhed.

Optagelse ved et tryk på en knap

VIRB XE er konstrueret til bedre kontrol og nem betjening, når du er i aktion. Den hjælper dig med en 1-touch knap til optagelse øverst på kameraet og en dedikeret udløser til stillbilleder - lige som på peg og skyd-kameraer. Det tydelige klik fra kontakten fortæller dig, at du optager, og giver fuld berøringskontrol, selvom du ikke kan se kameraet på dit hoved eller bærer handsker. Selv hvis kameraet er slukket, starter optagelsen ved et enkelt tryk på en knap.

Opladning overalt

VIRB XE har vejrtætnede strømkontakter, så du kan forbinde det til for eksempel et bilbatteri eller en anden strømkilde og optage uden afbrydelser i længere tid. VIRB XE har også et genopladeligt/udtageligt litiumpolymer-batteri, så du får maksimal fleksibilitet.

Fremragende trådløs HD-lyd

VIRB XE er udstyret med Bluetooth 4.0 og kan oprette direkte forbindelse til trådløse Bluetooth-headset eller mikrofoner og optage lyd i HD. Uanset om du vil optage et motorcykelkommentarspor eller bare befinder dig et stykke fra kameraet, så sikrer VIRB XE, at lyden er dækket.

Kompatible Garmin produkter og eksterne sensorer

VIRB XE kan benytte andre kompatible Garmin produkter til udviddet kamerastyring og yderligere data. Overvåg og kontroller VIRB XE med VIRB-fjernbetjeningen (ekstraudstyr) og en lang række bærbare eller installerede navigationsenheder. Du kan indhente yderligere data via eksterne sensorer såsom Garmin pulsmåler, Garmin Vector cykeleffektmåler eller via kompatibelt udstyr til træning, flyvning eller sejlads.

Synkronisering af flere kameraer

VIRB XE anvender effektiviteten i Garmin GPS til at forenkle komplicerede optagelser med flere kameraer via automatisk synkronisering af optagelser med subframe-nøjagtighed ved hjælp af GPS-tidsstempler. Brug VIRB Edit til problemfrit at skifte mellem flere kameravinkler ved at trykke på en knap, så du undgår tidskrævende genjustering og tidskoder.

VIRB-sporing

Find og hent dit actionkamera igen med VIRB-sporing, som giver dig besked om kameraets senest kendte position. Brug funktionen VIRB-sporing med en kompatibel Garmin enhed eller en kompatibel smartphone¹.

Fantastisk videoredigering uden besvær

VIRB Edit, vores gratis software til stationære computere, kan generere fantastiske videoer af dine oplevelser klar til deling ved hjælp af de G-Metrix-data, der indsamles af VIRB XE. Eller brug de manuelle muligheder til at gennemse og redigere dine optagelser. Du kan blandt andet justere G-Metrix-data, tilføje musik og ubesværet skifte mellem kameravinkler. VIRB Edit opdaterer også automatisk kameraets software.

Holdere, der kan tåle action

Et udvalg af holdere i høj kvalitet giver dig mulighed for at låse kameraet sikkert fast. Vi har monteringsmuligheder til alle behov fra buet til fladt instrumentbræt samt styr, hjelm, bryst samt holdere med rem til forskellig slags brug. VIRB-holderne har professionel og skridsikker unbrakonøgle-stramning, som giver maksimalt tilspænding og modstandsdygtighed over for vibration/stød.

¹Kompatibel med Bluetooth® Smart-parate telefoner, kontakt din forhandler for at kontrollere, at din telefon er kompatibel.
iPhone er et varemærke tilhørende Apple Inc. Android er et varemærke tilhørende Google Inc. Navnet Bluetooth og de tilhørende logoer er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, INC. Wi-Fi® er et registreret varemærke tilhørende Wi-Fi Alliance Corporation.

Type Actionkamera
Videooptagelse Klik for info Angiver hvilket format videooptagelse kameraet maksimalt understøtter. FullHD (1080p30)
Wifi Klik for info Indbygget WiFi giver dig på visse modeller mulighed for overførsel af billeder trådløst, samt fjernstyring af kameraet med fx din mobiltelefon. Se producentens hjemmeside for yderligere detaljer. Ja
Mål B x H x D 77 x 40,6 x 36,8 mm
Vægt 151,7 gram
Bluetooth Klik for info Bluetooth bruges til at forbinde din GPS med en mobiltelefon, og foretage håndfri opkald vha. GPS'en. Ja
Billedstabilisering Klik for info Optisk billedstabilisering giver mulighed for at tage billeder med længere lukkertid end normalt. Digital billedstabilisering har samme effekt, men er ikke helt lige så effektiv. Digital Billedstabilisering
Touch Ja
Tilslutning for ekstern mikrofon Ja
Hukommelseskort Nej

Hvad kan et action-kamera gøre for dig? Og hvad bør du være opmærksom på, når du handler? Følg "Læs mere"-linket herunder:

Læs mere
Glem ikke tilbehøret