Tilpas udvalg Nulstil
Pris (lav til høj) valgt
Mærke Nulstil valgt
Blu-Ray afspiller Nulstil valgt
3D Blu-Ray afspiller Nulstil valgt
DVD-afspiller Nulstil valgt
Bærbar DVD afspiller Nulstil valgt
Sammenlign
4 produkter

DVD og Blu-ray afspillere - Stort udvalg til gode priser - wupti.com

DVD og Blu-Ray afspillere

I en verden hvor alt efterhånden bliver mere og mere digitalt, er der nærmest intet mere nostalgisk end at sætte en god film på sin dvd afspiller og trykke play. Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige dvd afspillere og blu ray afspillere fra kendte mærker som Philips, LG, Prosonic og Samsung. Vi har mange billige modeller af høj kvalitet, og du kan nemt bestille din nye dvd afspiller eller blu ray afspiller hjem med blot få klik.

Du har sikkert selv set mange gode film på dvd, før streamingtjenesterne gjorde deres indtog, imens dine børn måske knapt nok ved, hvad en dvd afspiller er. Det betyder dog ikke, at dvd afspilleren er dømt ude, for den har bestemt også sine kvaliteter. Èt er, at du kun har et begrænset udbud af film at vælge imellem – enten fra skuffen, fra biblioteket eller fra venners samling – og at det derfor bliver nemmere at vælge, hvad I skal se derhjemme. Noget andet er, at I slipper for reklamer. Dem er der nemlig ingen af, når filmen først er gået i gang på dvd afspilleren. Sluk for tablet, mobiltelefon og bærbar computer, og tænd i stedet for din nye dvd afspiller og sæt din yndlingsfilm på, eller prøv en række nye potentielle favoritter.

Er du også vild med spil og konsoller? Vi har masser af forskellige muligheder, herunder både konsoller som Playstation 4, Nintendo Wii U og Xbox One samt mange forskellige spil for hele familien.

Køb din dvd afspiller eller blu ray afspiller online hos wupti.com

Der er mange gode grunde til at handle online hos wupti.com. Herunder kan blandt andet nævnes det store udvalg af dvd afspillere for enhver smag. Nogle modeller er helt simple, imens andre har WiFi, 3D Blu Ray eller mulighed for afspilning via USB. Du kan således nemt finde en dvd afspiller til dit behov online her på siden, og herefter kan du nemt bestille din dvd afspiller hjem med blot få klik. Du får altid gratis fragt, uanset hvilken model du vælger, og vi leverer inden for 1-4 hverdage, så du snart kan tage din dvd afspiller i brug for første gang. Tilmed har vi 14 dages fuld returret, og du skal derfor ikke være bange for at gøre et fejlkøb. Du kan altid returnere din købte dvd afspiller og vælge en anden model, der passer dig bedre.   

Har du brug for rådgivning i forhold til, hvilken dvd afspiller du skal vælge, kan vores kundeservice hjælpe dig godt på vej. Vi besvarer dine spørgsmål, så godt vi kan, så du er bedre rustet til at gennemføre din handel hos os. Bestil din nye dvd afspiller i dag – vi glæder os til at modtage din bestilling!