eStore

  • Beskrivelse
  • Andre kunder synes
  • Info
Vurdering i alt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eStore er et svensk e-handelsfirma, der startede i 2015. Vi håndterer alle vores aktiviteter fra vores kontorer i Helsingborg - hvilket resulterer i en glat e-handel med hurtige leveringstider og behagelig og hjælpsom kundeservice. For os er det vigtigt at tilbyde vores produkter til den bedst mulige pris med garantier som prisgaranti og tilfreds kundegaranti.
Generelt
Uanset om du køber direkte fra wupti.com (Salling Group) eller en sælger via wupti marketplace finder handelsbetingelserne for køb af varer og tjenesteydelser online på wupti.com anvendelse. Disse betingelser finder du online på wupti.com i sektionen ”handelsbetingelser”.
Handelsbetingelserne kan kun ændres ved skriftlig aftale mellem dig og sælger, medmindre andet følger af handelsbetingelserne, eller hvis sælger tilbyder dig bedre vilkår i forbindelse med dit køb.
Nedenstående oplysninger om returnerings,- og reklamationspolitik beskriver JTI Ventures AB (eStore)’s vilkår for dig som køber, når du er forbruger, og fordi wupti marketplace er en dansk online handelsplatform får du selvfølgelig som minimum de rettigheder som dansk ufravigelig forbrugerlovgivning giver dig.

Bemærk, at er du erhvervsdrivende køber eller repræsenterer en offentlig institution er det handelsbetingelserne for offentlig og erhverv der finder anvendelse.

Returneringspolitik
Hos JTI Ventures AB tilbyder vi over for forbrugere en fortrydelsesfrist på 14 dage fra den dag du har modtaget din vare.
Indenfor denne periode kan du se og prøve produktet som du ville i en butik, men så snart produktet tages i brug bortfalder din fortrydelsesret. Se mere under wupti’s handelsbetingelser.
For varer er fortrydelsesfristen overholdt, hvis du inden udløbet af fortrydelsesfristen har overgivet varen til postvæsnet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen af varen.
Bemærk at du som kunde bærer omkostningerne ved en eventuel returnering, hvilket ikke efterfølgende vil blive refunderet. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, så eventuelle forsendelsesskader kan undgås.
Ved returnering, skal du indenfor fortrydelsesfristen via ”min wupti” på wupti.com (find login oplysninger i din bekræftelsesmail) meddele os om at du ønsker at returnere din vare.

Reklamationspolitik
Hos JTI Ventures AB har du altid som forbruger 2 års reklamationsret
Ved reklamation skal du via ”min wupti” på wupti.com (find login oplysninger i din bekræftelsesmail) meddele os om eventuelle mangler ved varer indenfor rimelig tid fra, at du har opdaget fejlen. Modtagelse af en sådan meddelelse indenfor 2 måneder vil altid være rettidig.
For at fremme reklamationsprocessen er det vigtigt at du sender os en fyldestgørende fejlbeskrivelse.
Denne beskrivelse kan blandt andet indeholde:
-Hvordan er fejlen opstået?
-Er det en konstant fejl, eller fremtræder den kun periodisk (i så fald, kan den fremprovokeres)?,
-Hvordan har du forsøgt at løse problemet?
-Har produktet tidligere været til reparation? Her bedes du også vedhæfte dokumentation.

Vi vil hos JTI Ventures AB betale returomkostningerne, hvis reklamationen er berettiget. Vi vil når du har oprettet en reklamation, fremsende dig et retur label Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, så eventuelle forsendelsesskader kan undgås.
Leveringsmåde som forventet
87,00 % positiv vurdering
Produktstand svarede til beskrivelse
90,00 % positiv vurdering
Leveringsfrist overholdt
88,00 % positiv vurdering
Produkt godt emballeret
98,00 % positiv vurdering

eStore

Stenbrovägen 42, 25368

Tlf: 
 
Registreringsnummer: 
SE559041235801
eStore - mest populære varer
Sammenlign
2590 produkter
2590 produkter