Bircat

  • Beskrivelse
  • Andre kunder synes
  • Info
Vurdering i alt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bircat tilbyder en bred vifte af produkter. Vores erfaring med salg gør det muligt for os at betjene dig hurtigt med en upåklagelig servicekvalitet.
Generelt
Uanset om du køber direkte fra wupti.com (Salling Group) eller en sælger via wupti marketplace finder handelsbetingelserne for køb af varer og tjenesteydelser online på wupti.com anvendelse. Disse betingelser finder du online på wupti.com i sektionen ”handelsbetingelser”.
Handelsbetingelserne kan kun ændres ved skriftlig aftale mellem dig og sælger, medmindre andet følger af handelsbetingelserne, eller hvis sælger tilbyder dig bedre vilkår i forbindelse med dit køb.
Nedenstående oplysninger om returnerings,- og reklamationspolitik beskriver Bircat’s vilkår for dig som køber, når du er forbruger, og fordi wupti marketplace er en dansk online handelsplatform får du selvfølgelig som minimum de rettigheder som dansk ufravigelig forbrugerlovgivning giver dig.

Bemærk, at er du erhvervsdrivende køber eller repræsenterer en offentlig institution er det handelsbetingelserne for offentlig og erhverv der finder anvendelse.

Returneringspolitik
Hos Bircat tilbyder vi over for forbrugere en fortrydelsesfrist på 14 dage fra den dag du har modtaget din vare.
Indenfor denne periode kan du se og prøve produktet som du ville i en butik, men så snart produktet tages i brug bortfalder din fortrydelsesret. Se mere under wupti’s handelsbetingelser.
For varer er fortrydelsesfristen overholdt, hvis du inden udløbet af fortrydelsesfristen har overgivet varen til postvæsnet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen af varen.
Bemærk, at du som kunde bærer omkostningerne ved en eventuel returnering, hvilket ikke efterfølgende vil blive refunderet.
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, så eventuelle forsendelsesskader kan undgås.
Ved returnering, skal du indenfor fortrydelsesfristen via ”min wupti” på wupti.com (find login oplysninger i din bekræftelsesmail) meddele os om at du ønsker at returnere din vare.

Reklamationspolitik
Hos Bircat har du altid som forbruger 2 års reklamationsret.
Ved reklamation skal du via ”min wupti” på wupti.com (find login oplysninger i din bekræftelsesmail) meddele os om eventuelle mangler ved varer indenfor rimelig tid fra, at du har opdaget fejlen. Modtagelse af en sådan meddelelse indenfor 2 måneder vil altid være rettidig.
For at fremme reklamationsprocessen er det vigtigt at du sender os en fyldestgørende fejlbeskrivelse.
Denne beskrivelse kan blandt andet indeholde:
- Hvordan er fejlen opstået?
- Er det en konstant fejl, eller fremtræder den kun periodisk (i så fald, kan den fremprovokeres)?,
- Hvordan har du forsøgt at løse problemet?
- Har produktet tidligere været til reparation? Her bedes du også vedhæfte dokumentation.

Vi vil hos Bircat betale returomkostningerne, hvis reklamationen er berettiget. Vi vil når du har oprettet en reklamation, fremsende dig et retur label.
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, så eventuelle forsendelsesskader kan undgås.
Leveringsmåde som forventet
93,00 % positiv vurdering
Produktstand svarede til beskrivelse
96,00 % positiv vurdering
Leveringsfrist overholdt
89,00 % positiv vurdering
Produkt godt emballeret
91,00 % positiv vurdering

Bircat

Tradeplace software lawford house, 4 albert place, N31QB

Tlf: 
+442037695324
Registreringsnummer: 
09064353
Bircat - mest populære varer
Sammenlign
21 produkter
21 produkter