TBSGRILLSHOP

  • Beskrivelse
  • Andre kunder synes
  • Info
Vurdering i alt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grill tilbehør – online: Hos www.tbsgrillshop.dk finder du alt til en vellykket grillaften Hvis du er på udkig efter det perfekte grill tilbehør, er www.tbsgrillshop.dk absolut et besøg værd! I den velassorterede online shop, finder du et stort og varieret udvalg af udstyr og redskaber samt krydderier og kogebøger, som er uundværlige for en ægte grillentusiast. I webshoppen kan du også bestille din nye gas- eller kuglegrill og få den leveret lige til døren, uanset hvor i landet du bor. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på 72 30 12 37 Mere om TBS Grillshop Tbsgrillshop er ejet af Primo Nordic ApS Primo Nordic er et dansk handelsselskab Som distribuerer og tilbyder kvalitets produkter inden for grill, røgning og rustik madlavning i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vores mål er at løfte hele området til et højere niveau i Danmark og resten af Norden gennem at tilbyde vores kunder det bedste grej fra hele verden. Vi importerer udelukkende kvalitetsprodukter, vi selv har gennemtestet og sælger dem gennem uafhængige forhandlere. Læs mere om Primo Nordic ApS på www.primonordic.com TBS Grillshop er en online shop med alt inden for grill tilbehør. Hvad enten du leder efter en Weber, Kamado eller Outdoorchef grill, kan du finde den hos os. Vi forhandler også briketter, trækul, kogebøger og alt hvad der ellers hører til en vellykket grillaften eller -fest. Vi har desuden forskellige arrangementer i løbet af året
Generelt
Uanset om du køber direkte fra wupti.com (Salling Group) eller en sælger via wupti marketplace finder handelsbetingelserne for køb af varer og tjenesteydelser online på wupti.com anvendelse. Disse betingelser finder du online på wupti.com i sektionen ”handelsbetingelser”.
Handelsbetingelserne kan kun ændres ved skriftlig aftale mellem dig og sælger, medmindre andet følger af handelsbetingelserne, eller hvis sælger tilbyder dig bedre vilkår i forbindelse med dit køb.
Nedenstående oplysninger om returnerings,- og reklamationspolitik beskriver TBSGRILLSHOP’s vilkår for dig som køber, når du er forbruger, og fordi wupti marketplace er en dansk online handelsplatform får du selvfølgelig som minimum de rettigheder som dansk ufravigelig forbrugerlovgivning giver dig.

Bemærk, at er du erhvervsdrivende køber eller repræsenterer en offentlig institution er det handelsbetingelserne for offentlig og erhverv der finder anvendelse.

Returneringspolitik
Hos TBSGRILLSHOP tilbyder vi over for forbrugere en fortrydelsesfrist på 14 dage fra den dag du har modtaget din vare.
Indenfor denne periode kan du se og prøve produktet som du ville i en butik, men så snart produktet tages i brug bortfalder din fortrydelsesret. Se mere under wupti’s handelsbetingelser.
For varer er fortrydelsesfristen overholdt, hvis du inden udløbet af fortrydelsesfristen har overgivet varen til postvæsnet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen af varen.
Bemærk, at du som kunde bærer omkostningerne ved en eventuel returnering, hvilket ikke efterfølgende vil blive refunderet
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, så eventuelle forsendelsesskader kan undgås.
Ved returnering, skal du indenfor fortrydelsesfristen via ”min wupti” på wupti.com (find login oplysninger i din bekræftelsesmail) meddele os om at du ønsker at returnere din vare.

Reklamationspolitik
Hos TBSGRILLSHOP har du altid som forbruger 2 års reklamationsret.
Ved reklamation skal du via ”min wupti” på wupti.com (find login oplysninger i din bekræftelsesmail) meddele os om eventuelle mangler ved varer indenfor rimelig tid fra, at du har opdaget fejlen. Modtagelse af en sådan meddelelse indenfor 2 måneder vil altid være rettidig.
For at fremme reklamationsprocessen er det vigtigt at du sender os en fyldestgørende fejlbeskrivelse.
Denne beskrivelse kan blandt andet indeholde:
-Hvordan er fejlen opstået?
-Er det en konstant fejl, eller fremtræder den kun periodisk (i så fald, kan den fremprovokeres)?,
-Hvordan har du forsøgt at løse problemet?
-Har produktet tidligere været til reparation? Her bedes du også vedhæfte dokumentation.

Vi vil hos TBSGRILLSHOP betale returomkostningerne, hvis reklamationen er berettiget. Kontakt os for nærmere information om dette. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, så eventuelle forsendelsesskader kan undgås.
Leveringsmåde som forventet
100,00 % positiv vurdering
Produktstand svarede til beskrivelse
100,00 % positiv vurdering
Leveringsfrist overholdt
100,00 % positiv vurdering
Produkt godt emballeret
100,00 % positiv vurdering

TBSGRILLSHOP

Fabriksvej 15, 6650

Tlf: 
20907691
Registreringsnummer: 
36977787
TBSGRILLSHOP - mest populære varer
TBSGRILLSHOP - udvalg
Sammenlign
10 produkter
10 produkter