Yourstockshop

  • Beskrivelse
  • Andre kunder synes
  • Info
Vurdering i alt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yourstockshop startede i 2005 og er en del af T.O.M bv. Vi er specialister i salg på internationale markedspladser. Vores produktkatalog indeholder mere end 125.000 unikke produkter inden for cykler, cykeldele, legetøj, sport, briller, biltilbehør og bøger T.O.M. bv er mere end bare en hjemmeside. Hele vores sortiment bliver solgt på vores egne 8 hjemmesider, en fysisk butik, 15 førende markedspladser i Europa og gennem vores online B2B butik. Vores strategi er, at nå ud til millioner potentielle kunder i over 27 Europæiske lande, hver dag.
Generelt
Uanset om du køber direkte fra wupti.com (Salling Group) eller en sælger via wupti marketplace finder handelsbetingelserne for køb af varer og tjenesteydelser online på wupti.com anvendelse. Disse betingelser finder du online på wupti.com i sektionen ”handelsbetingelser”.
Handelsbetingelserne kan kun ændres ved skriftlig aftale mellem dig og sælger, medmindre andet følger af handelsbetingelserne, eller hvis sælger tilbyder dig bedre vilkår i forbindelse med dit køb.
Nedenstående oplysninger om returnerings,- og reklamationspolitik beskriver Yourtstockshop's vilkår for dig som køber, når du er forbruger, og fordi wupti marketplace er en dansk online handelsplatform får du selvfølgelig som minimum de rettigheder som dansk ufravigelig forbrugerlovgivning giver dig.

Bemærk, at er du erhvervsdrivende køber eller repræsenterer en offentlig institution er det handelsbetingelserne for offentlig og erhverv der finder anvendelse.

Returneringspolitik
Hos Yourstockshop tilbyder vi over for forbrugere en fortrydelsesfrist på 30 dage fra den dag du har modtaget din vare.
Indenfor denne periode kan du se og prøve produktet som du ville i en butik, men så snart produktet tages i brug bortfalder din fortrydelsesret. Se mere under wupti’s handelsbetingelser.
For varer er fortrydelsesfristen overholdt, hvis du inden udløbet af fortrydelsesfristen har overgivet varen til postvæsnet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen af varen.
Bemærk, at du som kunde bærer omkostningerne ved en eventuel returnering, hvilket ikke efterfølgende vil blive refunderet.
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, så eventuelle forsendelsesskader kan undgås.
Ved returnering, skal du indenfor fortrydelsesfristen via ”min wupti” på wupti.com (find login oplysninger i din bekræftelsesmail) meddele os om at du ønsker at returnere din vare.

Reklamationspolitik
Hos Yourstockshop har du altid som forbruger 2 års reklamationsret.
Ved reklamation skal du via ”min wupti” på wupti.com (find login oplysninger i din bekræftelsesmail) meddele os om eventuelle mangler ved varer indenfor rimelig tid fra, at du har opdaget fejlen. Modtagelse af en sådan meddelelse indenfor 2 måneder vil altid være rettidig.
For at fremme reklamationsprocessen er det vigtigt at du sender os en fyldestgørende fejlbeskrivelse.
Denne beskrivelse kan blandt andet indeholde:
Hvordan er fejlen opstået?
Er det en konstant fejl, eller fremtræder den kun periodisk (i så fald, kan den fremprovokeres)?,
Hvordan har du forsøgt at løse problemet?
Har produktet tidligere været til reparation? Her bedes du også vedhæfte dokumentation.

Vi vil hos Yourstockshop betale returomkostningerne, hvis reklamationen er berettiget. Vi vil når du har oprettet en reklamation, fremsende dig et retur label. Hvis produktet ikke kan blive returneret med et almindeligt returlabel (for eksempel pga. størrelsen), så vil vi hos Yourstockshop arrangere et DHL Express pick-up. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, så eventuelle forsendelsesskader kan undgås.

Vi anbefaler, at du vedlægger en kopi af din følgeseddel, faktura eller andet med dit ordrenummer. Dette optimerer processen omkring returnering og tilbagebetaling.

Returadressen er:
Yourstockshop T.O.M. bv
Attn. returns department
Rootven 20
5531 MB Bladel
The Netherlands

Vi vil håndterer din retur og tilbagebetaler pengene, når vi har modtaget pakken. Vi anbefaler at du gemmer tracking nummeret indtil returneringen er afsluttet.
Hvis du modtager et beskadiget produkt, vil vi bede dig om at henvende dig hurtigst muligt, så vi kan vi kan hjælpe dig hurtigst muligt.

Email: [email protected]

Yourstockshop

Rootven 20, 5531MB

Tlf: 
0031-85902 3883
Registreringsnummer: 
18077169
Yourstockshop - mest populære varer
Sammenlign
0 produkter
0 produkter