Wineandbarrels

  • Beskrivelse
  • Andre kunder synes
  • Info
Vurdering i alt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Starten på wineandbarrels:
Wineandbarrels blev grundlagt i 2008 efter, at indehaver Jakob Dau havde rejst rundt i Europa for at finde leverandører af vinfade til hans nyanlagte vingård på Langeland. På sin tur fandt han to bødkerier i henholdsvis Frankrig og Ungarn, som begge producerer håndlavede vinfade efter stolte håndværkstraditioner. En importvirksomhed så dagens lys, da efterspørgslen efter vintønder var, og er, ganske stor.

De følgende år er forretningen blevet udvidet betydeligt med et stort sortiment i inventar til opbevaring af vin, møbler, vinkøleskabe, vinglas og andet tilbehør til vin. Kort sagt: Alt det lækre til din vin.

Med base i Hillerød nord for København er wineandbarrels.com i dag en af Skandinaviens største leverandører af udstyr til opbevaring af vin samt vintilbehør generelt.

Forhandler og producent:
Wineandbarrels producerer selv en række produkter på fabrikker rundt omkring i verden, og er distributør af nogle af Europas mest anerkendte producenter indenfor vinkøleskabe, vinreoler, møbler, vinglas, vintilbehør og vintønder. Produkterne sælges direkte til slutbrugere og via en række forhandlere og distributører.

Wineandbarrels er desuden forhandler af produkter fra en lang række anderkendte producenter som Spiegelau, Coravin, Xi Wine Systems, Le Verre De Vin, Swisscave, Bosch, Vestfrost, EuroCave, ArteVino, Liebherr, IP Industries, Climadiff og Avintage.

Indretning af vinkælder:
Firmaets speciale er indretning af vinrum og vinkældre, og det sker ofte ved hjælp af egne fagspecialister såsom indretningskonsulent, møbeldesigner og møbelsnedker.

Wineandbarrels påtager sig opgaven hele vejen fra design og indretningsforslag til levering af et komplet færdigmonteret vinrum.

Om indehaver Jakob Dau:
Jakob har en stor interesse for vin og vinfremstilling.

Det har bragt ham vidt omkring i verden, og han har gennem årene skabt sig et betydeligt netværk blandt vinproducenter og ikke mindst producenter af udstyr til vinopbevaring, vinmøbler og tilbehør til vin.
Generelt
Uanset om du køber direkte fra wupti.com (Salling Group) eller en sælger via wupti marketplace finder handelsbetingelserne for køb af varer og tjenesteydelser online på wupti.com anvendelse. Disse betingelser finder du online på wupti.com i sektionen ”handelsbetingelser”.
Handelsbetingelserne kan kun ændres ved skriftlig aftale mellem dig og sælger, medmindre andet følger af handelsbetingelserne, eller hvis sælger tilbyder dig bedre vilkår i forbindelse med dit køb.
Nedenstående oplysninger om returnerings,- og reklamationspolitik beskriver Wineandbarrels’s vilkår for dig som køber, når du er forbruger, og fordi wupti marketplace er en dansk online handelsplatform får du selvfølgelig som minimum de rettigheder som dansk ufravigelig forbrugerlovgivning giver dig.

Bemærk, at er du erhvervsdrivende køber eller repræsenterer en offentlig institution er det handelsbetingelserne for offentlig og erhverv der finder anvendelse.

Returneringspolitik
Hos Wineandbarrels, tilbyder vi over for forbrugere en fortrydelsesfrist på 14 dage fra den dag du har modtaget din vare.
Indenfor denne periode kan du se og prøve produktet som du ville i en butik, men så snart produktet tages i brug bortfalder din fortrydelsesret. Se mere under wupti’s handelsbetingelser.
For varer er fortrydelsesfristen overholdt, hvis du inden udløbet af fortrydelsesfristen har overgivet varen til postvæsnet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen af varen.
Bemærk, at du som kunde bærer omkostningerne ved en eventuel returnering, hvilket ikke efterfølgende vil blive refunderet
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, så eventuelle forsendelsesskader kan undgås.
Ved returnering, skal du indenfor fortrydelsesfristen via ”min wupti” på wupti.com (find login oplysninger i din bekræftelsesmail) meddele os om at du ønsker at returnere din vare.

Reklamationspolitik
Hos Wineandbarrels, har du altid som forbruger 2 års reklamationsret.
Ved reklamation skal du via ”min wupti” på wupti.com (find login oplysninger i din bekræftelsesmail) meddele os om eventuelle mangler ved varer indenfor rimelig tid fra, at du har opdaget fejlen. Modtagelse af en sådan meddelelse indenfor 2 måneder vil altid være rettidig.
For at fremme reklamationsprocessen er det vigtigt at du sender os en fyldestgørende fejlbeskrivelse.
Denne beskrivelse kan blandt andet indeholde:
-Hvordan er fejlen opstået?
-Er det en konstant fejl, eller fremtræder den kun periodisk (i så fald, kan den fremprovokeres)?,
-Hvordan har du forsøgt at løse problemet?
-Har produktet tidligere været til reparation? Her bedes du også vedhæfte dokumentation.

Vi vil hos Wineandbarrels, betale returomkostningerne, hvis reklamationen er berettiget. Kontakt os for nærmere information om dette. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, så eventuelle forsendelsesskader kan undgås.

Wineandbarrels

Rønnevangsalle 8, 3400

Tlf: 
53899797
Registreringsnummer: 
27702937
Wineandbarrels - mest populære varer
Wineandbarrels - udvalg
Sammenlign
85 produkter
85 produkter