Lavpristelte

  • Beskrivelse
  • Andre kunder synes
  • Info
Vurdering i alt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lavpristelte.dk er foruden at være en teltudlejnings virksomhed også en handels virksomhed som handler med forskellige produkter igennem Wupti.com. Ejeren af Lavpristelte.dk har en +10 årig fortid med handel på internettet fra forskellige nationale og internationale handels virksomheder og det er denne viden og interesse for internethandel som har gjort at Lavpristelte.dk også beskæftiger sig med dette.
Returneringspolitik:
Hos Lavpristelte.dk tilbyder vi over for forbrugere en fortrydelsesfrist på 14 dage fra den dag du har modtaget din vare.
Indenfor denne periode kan du se og prøve produktet som du ville i en butik, men så snart produktet tages i brug bortfalder din fortrydelsesret. Bærer produktet eller emballagen præg af at være åbnet/brugt vil der ske reduktion i det refunderede beløb svarende til det værditb varen forventes at have (inkl. risiko for at værdien er 0,00 kr.). Se mere under wupti’s handelsbetingelser.
For varer er fortrydelsesfristen overholdt, hvis du inden udløbet af fortrydelsesfristen har overgivet varen til postvæsnet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen af varen.
Bemærk, at du som kunde bærer omkostningerne ved en eventuel returnering, hvilket ikke efterfølgende vil blive refunderet.
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, så eventuelle forsendelsesskader kan undgås.
Ved returnering, skal du indenfor fortrydelsesfristen via ”min wupti” på wupti.com (find login oplysninger i din bekræftelsesmail) meddele os om at du ønsker at returnere din vare.

Reklamationspolitik:
Hos Lavpristelte.dk har du altid som forbruger 2 års reklamationsret.
Ved reklamation skal du via ”min wupti” på wupti.com (find login oplysninger i din bekræftelsesmail) meddele os om eventuelle mangler ved varer indenfor rimelig tid fra, at du har opdaget fejlen. Modtagelse af en sådan meddelelse indenfor 2 måneder vil altid være rettidig.
For at fremme reklamationsprocessen er det vigtigt at du sender os en fyldestgørende fejlbeskrivelse.
Denne beskrivelse kan blandt andet indeholde:
Hvordan er fejlen opstået?
Er det en konstant fejl, eller fremtræder den kun periodisk (i så fald, kan den fremprovokeres)?,
Hvordan har du forsøgt at løse problemet?
Har produktet tidligere været til reparation? Her bedes du også vedhæfte dokumentation.

Vi vil hos Lavpristelte.dk betale returomkostningerne, for reklamationer hvis reklamationen er berettiget. Vi vil når du har oprettet en reklamation, fremsende dig et retur label. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, så eventuelle forsendelsesskader kan undgås.

Alle returforsendelser skal først aftales med Lavpristelte.dk via meddelelses modulet på Wupti.com og returneres for købers regning til:

Lavpristelte.dk
Vejlegårdsvej 13
2840 Holte
e-mail: [email protected]

Forsendelse til pakkeshops/efterkrav afvises og accepteres ikke som returnerede forsendelser.
Leveringsmåde som forventet
100,00 % positiv vurdering
Produktstand svarede til beskrivelse
100,00 % positiv vurdering
Leveringsfrist overholdt
100,00 % positiv vurdering
Produkt godt emballeret
100,00 % positiv vurdering

Lavpristelte

Vejlegårdsvej 13, 2840

Tlf: 
+4593880190
Registreringsnummer: 
36085606
Lavpristelte - mest populære varer
Sammenlign
0 produkter
0 produkter