Cdiscount

  • Beskrivelse
  • Andre kunder synes
  • Info
Vurdering i alt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cdiscount.com er en fransk virksomhed, der er leder inden for onlinesalg. Mere end bare en discountside, så har Cdiscount.com en unik historie med fransk succes i den digitale verden, der siden dets opstart, har valgt at overraske deres kunder dag efter dag med en simpel ambition: At demokratisere adgang til al forbrug.
Virksomhedsbeskrivelse
Mere end et salgsfremmende sted er Cdiscount.com et brand med sin egen historie, en fransk succes i den digitale verden, der siden oprettelsen er steget til den udfordring at overraske sine kunder dag efter dag med en simpel ambition: at demokratisere adgang til alle forbrugere.
Generelt
Uanset om du køber direkte fra wupti.com (Salling Group) eller en sælger via wupti marketplace finder handelsbetingelserne for køb af varer og tjenesteydelser online på wupti.com anvendelse. Disse betingelser finder du online på wupti.com i sektionen ”handelsbetingelser”.
Handelsbetingelserne kan kun ændres ved skriftlig aftale mellem dig og sælger, medmindre andet følger af handelsbetingelserne, eller hvis sælger tilbyder dig bedre vilkår i forbindelse med dit køb.
Nedenstående oplysninger om returnerings,- og reklamationspolitik beskriver Cdiscount’s vilkår for dig som køber, når du er forbruger, og fordi wupti marketplace er en dansk online handelsplatform får du selvfølgelig som minimum de rettigheder som dansk ufravigelig forbrugerlovgivning giver dig.
Bemærk, at er du erhvervsdrivende køber eller repræsenterer en offentlig institution er det handelsbetingelserne for offentlig og erhverv der finder anvendelse.
Returneringspolitik
Hos Cdiscount tilbyder vi over for forbrugere en fortrydelsesfrist på 14 dage fra den dag du har modtaget din vare.
Indenfor denne periode kan du se og prøve produktet som du ville i en butik, men så snart produktet tages i brug bortfalder din fortrydelsesret. Se mere under wupti’s handelsbetingelser.
For varer er fortrydelsesfristen overholdt, hvis du inden udløbet af fortrydelsesfristen har overgivet varen til postvæsnet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen af varen.
Bemærk, at du som kunde bærer omkostningerne ved en eventuel returnering, hvilket ikke efterfølgende vil blive refunderet.
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, så eventuelle forsendelsesskader kan undgås.
Ved returnering, skal du indenfor fortrydelsesfristen via ”min wupti” på wupti.com (find login oplysninger i din bekræftelsesmail) meddele os om at du ønsker at returnere din vare.
Reklamationspolitik
Hos Cdiscount har du altid som forbruger 24 års reklamationsret.
Ved reklamation skal du via ”min wupti” på wupti.com (find login oplysninger i din bekræftelsesmail) meddele os om eventuelle mangler ved varer indenfor rimelig tid fra, at du har opdaget fejlen. Modtagelse af en sådan meddelelse indenfor 2 måneder vil altid være rettidig.
For at fremme reklamationsprocessen er det vigtigt at du sender os en fyldestgørende fejlbeskrivelse.
Denne beskrivelse kan blandt andet indeholde:
- Hvordan er fejlen opstået?
- Er det en konstant fejl, eller fremtræder den kun periodisk (i så fald, kan den fremprovokeres)?,
- Hvordan har du forsøgt at løse problemet?
- Har produktet tidligere været til reparation? Her bedes du også vedhæfte dokumentation.
Vi vil hos Cdiscount betale returomkostningerne, hvis reklamationen er berettiget. Vi vil når du har oprettet en reklamation, fremsende dig et retur label.
Viser skaden sig at være selvforskyldt eller på andre måder ikke omfattet af reklamationsretten, kan du blive opkrævet op mod 650, - kr. ekskl. moms som følge af servicegebyrer for at få varen retur.
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, så eventuelle forsendelsesskader kan undgås.
Leveringsmåde som forventet
100,00 % positiv vurdering
Produktstand svarede til beskrivelse
100,00 % positiv vurdering
Leveringsfrist overholdt
100,00 % positiv vurdering
Produkt godt emballeret
92,31 % positiv vurdering

Cdiscount

120 - 126 Quai de bacalan, 33000

Tlf: 
+33540543413
Registreringsnummer: 
424059822
Cdiscount - mest populære varer
Sammenlign
18278 produkter
18278 produkter