De3bedste

  • Beskrivelse
  • Andre kunder synes
  • Info
Vurdering i alt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hos De3bedste kan du finde over 25.000 produkter til dig selv, dit hjem og din familie. Hos De3bedste kan du finde over 25.000 produkter til dig selv, dit hjem og din familie. Vores mission med de3bedste er at skabe et univers af lækre varer til hjemmet og dig selv - præsenteret på en lækker måde. De3bedste tilstræber at være din multishop, hvor du altid kan finde ting du lige står og mangler. Vi tror på styrken i at præsentere en butik, hvor du som kunde kan shoppe alle mulige forskellige typer produkter. Vi brænder for at give dit køb god værdi så du føler du får hvad du har behov for.
Som forbruger er du garanteret to års garanti fra den dag du modtager dine varer. Det betyder at du kan enten få dine købte varer repareret. Returneret eller erstattet. Afhængig af den specifikke situation.
Når du ønsker at returnere købte varer, skal du returnere dem inden for en "rimelig" periode, fra den dag du opdager manglen / manglen på det specifikke produkt. Hvis du vender tilbage inden for to måneder efter din opdagelse, vil garantien altid betragtes som rettidig.
Hvis du gerne vil returnere dit produkt, så send os venligst en e-mail med en detaljeret beskrivelse af produktets fejl. Angiv en faktura eller et bestillingsnummer for det pågældende produkt. Når vi har modtaget din klage, kontakter vi dig inden for 24 timer for at diskutere det videre forløb.
Beskadigede eller på anden måde defekte produkter må aldrig bruges før vi har truffet beslutning om, hvordan klagen bliver løst.

Hvis du ønsker at returnere et produkt i forbindelse med en klage, betaler vi dine rimelige forsendelsesomkostninger, hvis det pågældende produkts skade / fejl er dækket af garantien.

Du er ansvarlig for at returnere produktet til vores lager.
Leveringsmåde som forventet
76,00 % positiv vurdering
Produktstand svarede til beskrivelse
96,00 % positiv vurdering
Leveringsfrist overholdt
81,00 % positiv vurdering
Produkt godt emballeret
94,00 % positiv vurdering

De3bedste

Gugvej 140, 9210

Tlf: 
82304099
Registreringsnummer: 
35821643
De3bedste - mest populære varer
Sammenlign
52 produkter
52 produkter