Kurv 0

Film

Læn dig tilbage, og lad filmen begynde. Selvom vi har et væld af streamingtjenester, der giver adgang til diverse film, så er der er ikke noget som en klassisk DVD. Du slipper for det uoverskuelige udvalg og skal blot trykke ’play’. Så skynd dig at gå på opdagelse blandt wupti.com’s mange gode og nye DVD-film.

DVD-film til alle

Uanset om du er en stor eller lille filmentusiast, så kan du med sikkerhed få noget ud af udvalget hos wupti.com. Her er betagende børnefilm til de mindste, algode actionfilm til de største, tidløse chick-flicks til pigerne og klassiske komedier til drengene. Her er derfor alt: Fra de velkendte favoritter til helt nye spillefilm. Gå derfor til filmen i kategorier som:

  • Animation
  • Action
  • Disney
  • Drama
  • Familie
  • Komedie
  • Romantik
  • Thriller

 

Prøv de nye Blu-ray-film

Oplev din yndlingsfilm i fantastisk opløsning med Blu-ray-formatet, som giver et skarpt billede og lige så skarp lydside. Blu-ray-film har en maksimal opløsning på 920 x 1080, hvilket er en væsentlig overlegen visuel dimension i forhold til almindelige DVD-film. Derfor kan du selvfølgelig få flere af filmene hos wupti.com som Blu-ray-film. 

Klikker du ind på din yndlings fortælling – uanset om det er Græsrødderne eller Guns Akimbo - så kan du selv vælge, om filmen skal være i DVD- eller Blu-ray-format. Du kan også få en endnu vildere filmoplevelse ved at vælge de overlegne 4K UHD film, der giver en fire gange så skarp billedopløsning som Blu-ray-formatet.

Saml på din yndlingsserie

Er du af dem, der ikke kan få nok af "Challenge Accepted", når ’How I Met Your Mother’ ruller over skærmen? Eller knækker du i stedet sammen af grin, når Janices’ umiskendelige ”Oh. My. God.” giver genlyd i en af de mange ’Friends’-afsnit? Uanset om du er til en af de klassiske TV-følgetoner eller vil kaste din kærlighed på en ny dramaserie, så finder du også et godt udvalg af diverse TV-serier hos wupti.com. 

Film til det det perfekte, hvide lærred

Når en god film ruller over skærmen lørdag aften, så er der lagt op til flere timer i følelsernes magt. Men for at filmen kan give det helt rigtige, og følelsesmæssige, afkast, så har du brug for den rigtige sendeflade. Det finder du heldigvis i wupti.com’s udvalg af diverse TV, hvor du kan få alt fra 24 tommer til enorme 86 tommer