Kurv 0

TV-serier

Husker du tiden inden Netflix og HBO? Dengang hvor du skyndte dig ned for at købe din favorit TV-serie på DVD, og ellers kun kunne se den på bestemte ugedage. De tider er ikke forsvundet. wupti.com tilbyder nemlig et væld af serier på DVD. Det er oldschool, når det er bedst!

Altid en TV-serie for dig

Serier og TV-serier er vidt forskellige – både når det kommer til indhold, længde og antallet af sæsoner. Nogle foretrækker de hurtige sit-coms på 22 minutter, mens andre elsker at dykke ned i længere dramaserier, som kan spinde publikummet ind i en fortælling på over tre kvarter. Hos wupti.com har vi heldigvis begge slags serier, så du kan med sikkerhed finde noget, der fanger din interesse.

Bliv blandt andet underholdt af:

  • Dokumentarserier
  • Danske serier
  • Mini-serier
  • Krimiserier
  • Science-fictionserier
  • Komedieserier

 

Er din serie i sæson? 

Følger du med en i en serie, der indeholder flere sæsoner? Eller skal du bare eje en af kult TV-serierne, som er afsluttet efter næsten et dusin sæsoner? Så kan du finde det hos wupti.com. Her er både enkelte sæsoner og samlede bokse, hvor alle sæsoner er inkluderet. Det er derfor op til dig hvor meget serie, du vil have for pengene.

De store bokse med flere sæsoner er blandt andet perfekte til skiferien, hvor hele familien samles om skærmen efter en aktiv dag på pisten. Eller til en weekend i hyggens tegn, hvor den varme kakao er sat over og nattøjet er taget på. Den enkelte sæson er til gengæld genial, hvis du skal give en lille, personlig gave – det kan være til en ven, kæreste, forælder eller en helt tredje. Uanset hvem du giver en serie til, så vil den fremkalde hyggelige stunder omkring gode fortællinger.

Få den bedste TV-serie-oplevelse

Når du skal dykke ned i magiens, eventyrets eller sågar Grey’s hvide verden, så kræver det den helt rigtige skærm og lyd. Har du det? Hvis ikke, så kan du finde krystalklare TV-skærme hos wupti.com samt detaljerige soundbarer og andet lydtilbehør. På den måde bliver du præsenteret for dine TV-serier eller yndlings film på bedste vis – både visuelt og lydmæssigt.