Kurv 0

TV

Find det TV der matcher dine behov og passer ind i dit hjem. Gå på opdagelse i vores store udvalg af TV på wupti.com. Vi har mange forskellige mærker og teknologier.

Shop efter teknologi
Populære brands

OLED TV

Med OLED får du et bælgravende mørkt sortniveau, som er direkte årsag til et fantastiske billede. Deruover er OLED med til at gøre farverne på dit TV spillevende.

Værd at vide om din fladskærm

Er du klar til at opgradere din TV-oplevelse, men er i tvivl om hvad du skal vælge? Hos wupti.com har vi et stort udvalg af billige fladskærme fra alle de populære brands, som f.eks. Samsung.

 

Hvilken skærmstørrelse skal du vælge?

Jo større fladskærm, jo bedre oplevelse. Størrelsen på dit fladskærms tv har stor betydning for din TV oplevelse og i dag er de mest solgte skærmstørrelser hhv. 55” og 65” skærme. Den store skærm kan være pladskrævende, men det flotte og lette design på nutidens skærme gør, at TV’et ikke syner så stort. Opløsningen på TV skærme med Ultra HD er i dag blevet langt bedre end tidligere og du skal derfor ikke bekymre dig om kvaliteten, hvis du vælger en stor skærm. Herunder ser du de anbefalede skærmstørrelser ud fra betragtningsvinklen;

Det kan være svært at vurdere, hvor meget det store fladskærms tv egentligt fylder på din væg hjemme i stuen. Fladskærmsstørrelsen måles ud fra skærmens diagonal, som angives i tommer. 1 tommer=2,54 cm og en 55 tommer fladskærm vil derfor have en diagonal på 140 cm. Bredde og højde på fladskærmen afhænger af hvor stor en ramme der er på skærmen.

 

Vælg fladskærm ud fra dit behov

Ud over skærmstørrelse og design er der også andre behov at tage hensyn til, når du skal vælge din nye fladskærm. Er du på udkig efter et TV til køkkenet eller børneværelset, så har wupti et stort udvalg indenfor mindre fladskærme til lave priser - også fladskærm med indbygget dvd. 

Er dit behov derimod et TV, hvor du kan se alle dine yndlings serier og fodboldkampe på, tilbyder wupti et bredt sortiment indenfor fladskærme i størrelserne 40-43 tommer. Denne fladskærm er fleksibel og passer ind i de fleste stuer eller soveværelser. Smart TV funktionen gør, at du kan streame din yndlings tv udsendelse direkte på fladskærmen.

Ønsker du en rigtig biograf oplevelse på første række i din egen stue? Få alle effekterne og den gode lyd med en rigtig stor fladskærm. Wupti udvider løbende sit sortiment af fladskærme der er 82-86 tommer.

 

Dyk ned i vores udvalg, og køb TV online hos wupti.com

Det er ikke nødvendigvis nemt at vælge TV, men hos wupti har vi gjort det så let for dig som muligt ved at tilbyde køb af TV fra mange kendte mærker i forskellige prisklasser. Vælg dit nye TV med omhu, og læg din bestilling online i dag – det vil du ikke fortryde. 

FAQ - ofte stillede spørgsmål