Kurv 0

8K TV

Tag din TV-oplevelse til nye og forbedrede højder med et imponerende 8K TV. Hvis du ikke troede, at det kunne blive vildere, så lad dig overraske over udvalget af 8K TV hos wupti.com. Her kan du finde et væld af TV med knivskarpe billeder og hele 33 millioner pixels.

Mød det nye 8K TV

Hvis du kan blive helt varm om hjertet ved synet af et knivskarpt billede og god lydkvalitet, så vær beredt: Det nye 8K TV kommer nemlig til at feje benene væk under dig med dets 33 millioner pixels. Det er nemlig fire gange så mange som hos det allerede velkendte 4K TV

Hvis du kender lidt til pixels og deres betydning for kvaliteten af dit TV, så ved du også, at jo flere pixels, jo skarpere billeder og opløsning har TV’et. Og det er godt for din samlede TV-oplevelse. Med 8K får du derfor flere detaljer med, end du kunne have forestillet dig.

8K TV med surround sound

Du kommer også til at opleve modeller med 8K TV, der indgår i et harmonisk samspil med lyd og billedkvalitet. Her kommer soundbar og TV-højtalere til at gøre oplevelsen unik med sorround sound, der giver dig en øjeblikkelig følelse af at være i din egen private biograf. Derfor kan du med dit nye 8K TV roligt læne dig tilbage og nyde oplevelsen. Det eneste, du mangler, er nu en popcorn-maskine, og så er oplevelsen fuldendt.

Oplev forbedret kvalitet med 8K TV

Med et 8K TV opnår du forbedret billedkvalitet med flotte kontraster og stærke farver, som du aldrig har set før. Det nye smarte 8K TV er nemlig optimeret med den nyeste teknologi indenfor TV, der er med til at tage din TV-oplevelser til nye højder. Du behøver derfor ikke bekymre dig om dårlig opløsning eller sløret billede, hvis det ønskede indhold ikke er i 8K kvalitet.

En af det nye TV funktioner er, at 8K TV ved hjælp af kunstig intelligens, kaldet AI. Det kan blandt andet: 

  • Opskalere indholdet til den ønskede kvalite
  • Analysere indholdet så farverne og billederne bliver korrigeret og optimeret
  • Gøre billeder skarpere og øge farver samtidig

Kort sagt får du med det nye 8K TV kvaliteter det perfekte billede og lyd, som gør din samlede TV-oplevelse unik og behagelig.