Kurv 0

Samsung QLED

Få fingrene i en innovativ og komplet TV-teknologi med det nye Samsung QLED TV. Her bliver den nyeste billedopløsning, processor og skærmteknologi kombineret for at give dig den bedst tilpassede og individuelle TV-oplevelse. Så nyd teknologiens nye muligheder og se, hvordan Samsung QLED gør arbejdet for dig.

Samsung QLED - Et smart TV til dig

Samsung QLED er et TV til dig, der gerne vil mere: Både se, opleve og høre. Samsung QLED er nemlig et TV, der skaber et væld af nye muligheder for forbrugeren. Her kan du blandt andet opleve, hvordan skærmen tilpasser farver og lys til omgivelserne, hvordan soundbaren skaber sourroundsound, og hvordan processoren gør slørede billeder til knivskarpe kreationer.

Den nyeste teknologi finder du altså i Samsung QLED TV, der har den højeste lysstyrke og markedets bedste farvegengivelse. Et QLED TV er nemlig bygget på Quantum Dots, der er et halvledermateriale, som bevarer den bedste billedkvalitet i længst tid. 

Bliv revet med af opløsning og lyd

Samsung QLED TV indeholder den nyeste version af Quantum Processor 8K, hvilket er din garanti for fantastisk billedkvalitet. TV’ets opløsning indeholder nemlig 33 millioner pixels - hvilket er fire gange højere end den bedste TV-opløsning, vi er vant til. Det betyder også, at dit Samsung QLED TV viser gamle film i nutidig, skarp kvalitet. De mange millioner pixel hjælper derfor processoren med at opskalere opløsningen og løfte billedkvaliteten til det nyeste maksimum.

Den nye soundbar og TV’ets højtaler bidrager også til en mere komplet TV-oplevelse. TV’et har nemlig en del soundbare, der både sidder på fronten, siden og toppen, hvilket skaber en følelse af sourroundsound og ægte biografstemning. Det gør lørdagen foran TV’et en del mere levende. 

Usynlig ramme og synligt tilbehør

Samsung QLED har en tynd Infinity Screen, der næsten er usynlig. Med det blotte øje kan du ikke se de sorte kanter, og det gør, at du kan blive endnu mere opslugt af det skarpe billede. Samtidig gør de tynde rammer TV’et mere alsidigt, så det kan passe ind i diverse danske hjem. Det betyder, at du kan finjustere tingene omkring dit TV og give dem dit helt eget udtryk. Gå ind på det gode udvalg af TV-tilbehør hos wupti.com - det gør dit TV mere personligt.