Kurv 0

32 tommer Smart TV

Er du på udkig efter et Smart TV af høj kvalitet, som passer perfekt ind til stuen og soveværelset? Hos wupti.com har vi et stort udvalg af 32 til 55 tommers Smart TV med skarpe billeder og god lyd. Det er perfekt til dig, der ønsker en dag under dynerne med Netflix i god kvalitet.

32-55 tommer Smart TV til skarpe priser 

Trænger du til et nyt Smart TV, hvor både kvalitet og pris matcher? Hos wupti.com finder du et stort udvalg af 32 til 55 tommer Smart TV, der passer perfekt til alle rum i dit hjem. Gå på opdagelse blandt vores Smart TV, der kommer fra populære brands som LG, Samsung og Prosonic.

I biografen med Smart TV

Har du altid drømt om at have din egen mini-biograf i soveværelset? Når du køber et af wupti.com’s populære Smart TV - hvad end det er 32 eller 40 tommer - så får du et TV med skarp billed- og lydkvalitet. Det giver en behagelig stemning i rummet, og du får følelsen af at være i biografen - bare derhjemme. 

Hvis du vil forbedre din TV-oplevelse yderligere, så anbefaler vi, at du tager et kig på wupti.com’s tv-ophæng. Således kan du placere dit Smart TV i den vinkel, du ønsker. Kunne du også godt tænke dig at opnå den samme lydkvalitet, som når du er i biografen? Så prøv vores udvalg af eksklusive soundbars, og lad biografen komme til dig. 

Adgang til Netflix med Smart TV

Hos wupti.com går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Når du køber et Smart TV, forbedrer du derfor din TV-oplevelse med god billedkvalitet. Du kan også få direkte adgang til dine favorit streaming-tjenester som Netflix, Viaplay og TV2 Play. Så kan du nemt finde din yndlingsfilm ved blot at klikke på appen. Læn dig tilbage og sæt filmen på - så er du allerede godt på vej til en banebrydende TV-oplevelse. 

Vælg blandt et hav af Smart TV

Hos wupti.com har vi et bredt sortiment af Smart TV, der kan fuldende din TV-oplevelse. Det kan dog godt være svært at navigere rundt i, og derfor har vi samlet en oversigt over vores forskellige varianter.

Vi tilbyder disse tommer til skarpe priser:

  • 32- 40 tommer
  • 43-49 tommer
  • 50-55 tommer