Kurv 0

4K TV

Har du altid drømt om et TV, hvor du ikke skal være irriteret over dårligt billede? Med wupti.com's store udvalg af 4K TV til stærke priser kan du roligt vinke farvel til en dårlig opløsning og goddag til en super skarp billedkvalitet. Det vil behage din synssans og forstærke din TV-oplevelse.

Værd at vide om 4K TV

Når du køber et 4K TV, betyder det, at du får et TV med fantastisk opløsning. TV’et har nemlig 3840 pixels vandret og 2160 lodret, som giver et samlet antal pixels på 8,3 millioner. De viser hvor tæt, de små prikker er på TV’et. Det kan godt lyde indviklet, men prikkerne er dem, der danner TV’ets billede og opløsning. Derfor: Jo flere pixels på TV’et, jo skarpere billedkvalitet.

Køb et 4K TV i topklasse

Når du køber et 4K TV på wupti.com, så får du et TV i topkvalitet. Med den høje opløsning og lækre billedkvalitet vil du få alle de flotte detaljer med, som andre TV’er ikke kan tilbyde. Et 4K TV er nemlig udstyret med flere pixels end andre TV’er, der har Full HD. Af den grund vil du tydeligt se forskel på TV af samme størrelse - det er da kvalitet. 

Hvilket 4K TV skal jeg vælge? 

Hos wupti.com har vi 4K TV i adskillige tommer med lækkert design fra eksklusive brands som Sony og Phillips. Forkæl dine øjne og forbedr din TV-oplevelse ved at købe et af wupti.com’s 4K TV. Hvis du er i tvivl om, hvilke tommer vi tilbyder, så har vi lavet en oversigt over, de forskellige tommer, som du kan købe hos os:

  • 43-49 tommer
  • 55-65 tommer 
  • 70-75 tommer

Mangler du et sted at stille dit TV? Hos Wupti.com har vi et stort udvalg af lækre TV-borde, som vil passe perfekt til de mange forskellige tommer.

Fuldend din TV-oplevelse med en soundbar

Hvis du gerne vil fuldende din samlede TV-oplevelse, så kan du med fordel se wupti.com’s udvalg af soundbars. Med en soundbar forstærker du lyden fra dit TV, så det omfavner hele rummet og giver dig en følelse af at være i biografen. Så læn dig tilbage; med et enkelt klik får du en TV-oplevelse udover det sædvanlige.