Kurv 0

TV antenne

Få mulighed for at se alle de gratis tv-kanaler med en tv-antenne. En digital antenne gør det muligt at modtage alle de digitale kanaler fra DR’s og Boxers jordbaserede, digitale sendenet. Se udvalget af indendørs og udendørs antenner i stilrene design her på siden, og bestil i dag!

Tv-antenne – få klart, snefrit tv-signal overalt

Hvorfor skal du vælge en digital tv-antenne 

  • Nem at samle, opstille eller montere inde og ude
  • Få mulighed for at se alle tv-kanaler fra DR og Boxer
  • Se tv i hjemmet, sommerhuset eller kolonihaven

Tv-antenner – eller digitale antenner – bruges til at opfange signalet fra f.eks. det jordbaserede digitale sendenet – i modsætning til de satellitbaserer digitalkanaler. 

Fordi digital-kanalerne ligger i det såkaldte UHF-område, behøver du ikke en kæmpe tv-antenne, sådan som det var før tv-signalet blev digitalt. Derfor kan du få vore dages tv-antenner i kompakte, stilrene design, der er lette at sætte op overalt – både inden- og udendørs.

Hvilken antenne skal du bruge

Danske tv-kanaler har været digitale i en del år efterhånden. Ved køb bør du overveje:

  • Antennesignal og sendemast: Undersøg, hvor godt antennesignalet er, der hvor du bor, og hvor den nærmeste sendemast er placeret. 
  • Udendørs eller indendørs: Om du skal bruge en udendørs eller indendørs antenne kan afhænge af antennesignalets styrke. De fleste steder i Danmark kan du modtage digitalt tv med en udendørs antenne. Men i visse dele af landet er det rigeligt med en indendørs. Husk derfor at vælge en antenne, der passer til placeringen.
  • Aktiv/passiv antenne: En aktiv antenne forstærker DVB-T signalet (det digitale signal) og kan derfor modtage svagere signaler, mens en passiv antenne ikke foretager nogen forstærkning.
  • Forstærker: Har du et svagere signal og behov for at forstærke det? Så findes der både separate forstærkere samt antenner med indbygget forstærker.

Se dine kanaler i dag

Få knivskapt tv-signal fra DR eller Boxer en digital antenne fra wupti.com. Gå på opdagelse i vores store udvalg af indendørs og udendørs antenner i alle prisklasser her på siden, og bestil din tv-antenne i dag!