Kurv 0

TV-ophæng

Vil du gerne have dit TV op at hænge på væggen? Så har du brug for et ordentligt vægbeslag, der holder til TV’ets vægt. Find dit TV ophæng her på siden, og bestil det hjem med blot få klik. Så kan du snart få dit TV op at hænge én gang for alle.

Hvorfor vælge et vægopslag?

Der kan være mange gode grunde til, hvorfor du gerne vil have dit TV op at hænge på væggen med et TV beslag. Det kan eksempelvis handle om, at du ikke ønsker at have et TV-bord, som fladskærmen kan stå på, eller at du gerne vil have pladsen på TV-bordet fri til nips eller andre pyntegenstande. Det kan også være en rent æstetisk beslutning at anskaffe sig et TV ophæng, for måske synes du ganske enkelt bare, at det ser bedre ud, når TV’et hænger på væggen. Her på siden finder du alt i TV vægbeslag, der er lette at sætte op, og som trods den beskedne størrelse holder dit TV sikkert svævende i luften, uanset om du ejer en lille fladskærm eller en hel hjemmebiograf med et kæmpe TV, der fylder hele væggen.

Vægophæng til store og små TV

Vi har TV ophæng, der kan bære helt op til 125 kg, så uanset hvor stort eller småt dit TV er, har vi også et vægbeslag, der kan holde dit TV godt fast på væggen. Vælg et almindeligt TV ophæng eller invester i et TV ophæng med svingarm, så du har mulighed for at dreje dit ophængte TV. Mulighederne er mange, og her hos wupti.com er der ikke gået på kompromis med kvaliteten af hverken produkter eller serviceniveau. Du kan derfor trygt bestille dit TV ophæng her hos os.

Mangler du også et nyt TV? Hos wupti.com har vi et bredt udvalg af fladskærme med masser af muligheder. Vi har også TV-tilbehør og diverse afspillere til DVD og Blu-Ray, så du kan få det optimale ud af dit TV. Køb det hele online her hos wupti.com.

Køb TV ophæng til din fladskærm online hos wupti.com

TV beslag, TV ophæng eller TV vægbeslag? Kært barn har mange navne, men uanset hvad du kalder dit ophæng til TV, så finder du det helt rigtige TV beslag online hos wupti.com. Vi har TV beslag til alle fladskærme på markedet, og vi guider dig gerne til, hvilket vægbeslag der passer til dit TV. Kontakt vores kompetente team i kundeservice, hvis du er i tvivl om det mindste, og lad os hjælpe dig godt i mål med dit køb af ophæng til dit TV.